Hur göra avdrag för bärgning av bil titel

Den Wyoming Department of Transportation definierar en bärgning fordon som varje motorfordon som har förlist, förstörts eller skadats i den utsträckning som den har förklarats en total förlust av ett försäkringsbolag. En slutlig värdering av ditt fordon - efter avdrag för skador och reparationsarbeten har beräknats - avspeglar det verkliga värdet på din bil. Avgår för bärgning titel innan du säljer bilen till en tredje part köpare eller att registrera fordonet med din Department of Motor Vehicles. Instruktioner
1

Forskning bilens marknadsvärde eller "blå bok" värde. Med året, märke, modell och körsträcka på din bil, forskning sitt marknadsvärde. Kelly Blue Book - den största motorfordonet värderingen företaget i USA som på 2010 - finns i en online och print version
2

Dra restvärdet, vilket vanligtvis är 10 till 50 procent. mindre än värdet av en identisk bil i samma skick med en ren titel, enligt de alla experter och Auto webbplatser värderingsman. Men denna procentsats till en "bärgning titel" från en fysisk skada eller effekt-typ fordran och inte från en total stöld-strip försäkringsskada.
3

behåller 10 till 20 procent om bärgning fordonet är märkt som sådan från en stöld.
4

Tänk på fordonets ålder. Enligt Auto värderingsman hemsida, "Alla fordon som är mer än 10 år bär minst 10 procent minsta devalvering till marknadsvärdet av fordonet, om inte mer."
5

Rapport fordonet som "rädda" till statens avdelning för motorfordon samt ditt försäkringsbolag, som kan orsaka dina priser att förändras till följd av bilens skadat skick.
6

slutföra de nödvändiga säkerhets- inspektioner för fordonet som krävs enligt statens lag, som varierar. Detta steg är obligatoriskt om du tänker köra bil eller sälja bärgning fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150052.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.