Nackdelarna med billån titel

Bil titel lån är en riskabel lösning för pengar problem. Mer ofördelaktig än inte, kan en bil titel lån kostar dig inte bara avgifter och höga räntor, men din transportsätt, liksom. Consumer Federation of America varnar för att många människor förnya sina lån eftersom de inte kan betala tillbaka, vilket så småningom kan kosta dig mer än tredubbla mängden av det du lånat. Tänk på riskerna innan du tar ut ett lån bil titel. Priser

Bil titel lån har höga räntor - ofta så hög som ditt tillstånd tillåter. Den kurs utfärdas för en förutbestämd återbetalningstiden och genomsnitt cirka 25 procent per lånetiden, enligt Consumer Federation of America. Om du inte kan betala tillbaka ditt lån belopp i den angivna tidsperioden - vanligtvis en period av 30 dagar - ditt lån förlängs och du betalar samma ränta under en ytterligare period. Till exempel kommer ett lån med en ränta på 20 procent, förlängas med 12 månader, kostar cirka 240 procent av det ursprungliga lånebeloppet.
Förlora din bil


En bil titel lån baseras på en procentsats av bilens värde. Du ges inte det fulla värdet, men en procentsats som beslutas av den långivande banken - vanligtvis mellan 50 och 55 procent av bilens värde. Om du inte kan betala ditt lån tillbaka, är långivaren i sin fulla rätt att ta bilen och sälja den. I de flesta fall kommer din långivare att hålla någon vinst görs på bilen förutom alla pengar du har betalat för lånet. Potentiellt kan du betala tusentals tillbaka på ditt lån och förlorar din bil ändå.
Avgifter och Betalningar

Avgifterna för en bil titel lån är ofta orimligt . Vissa bil titel lån långivare kräver höga räntebetalningar under lånets löptid med en ballong betalning krävs i slutet. Detta kan visa sig kostsamt. Till exempel, om du lånat så mycket som $ 2000 på en 20 procent ränta, din månatliga räntebetalningar är $ 200 per månad så länge du vill ha ditt lån. För att få din bil tillbaka, skulle du behöva betala hela $ 2000 ballong betalning vid slutet av perioden att släppa din bil titel. Dessutom varnar Consumer Federation of America att billån titel med låga räntor ofta tar ut orimligt höga avgifter för lånet för att kompensera för den lägre hastigheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150035.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.