Hur man kan räkna på värdet av ett förlist Vehicle

En havererade fordon är svåra att värdera eftersom det finns många faktorer som påverkar det slutliga värdet i verkliga dollar till en individ. Omfattningen av skadan kan minska de bärgning värden. Kostnaden för arbetskraft för utvinning bantade delar och deras värde på marknaden ändras beroende på fordonets skick. För att hitta värdet för alla havererade eller var bilen, måste du överväga allt noga. Saker du behöver
NADA guide
Auto förlust expert
Visa fler instruktioner
1

Gå till NADA.org eller Kelley Blue Book hemsida, www.kbb. com. Ange fordonets märke, modell och år tillsammans med körsträcka för att få det verkliga värdet av fordonet i tillfredsställande skick.
2

Subtrahera 40 procent från detta värde, som bärgade fordon hämta 40 procent mindre än marknaden värde. Addera 3

Subtrahera kostnaden för reparationer, bogsering och andra kostnader för att få bilen i funktionsdugligt skick från det värde du hittade i steg två. Om detta är ett negativt tal, gå till steg fyra.
4

Ta en inventering av bilens användbara delar. Använd de gula sidorna för att hitta en bärgning återförsäljare. Fråga dem hur mycket de kommer att betala för varje del. Tally det sammanlagda värdet av delarna, avdrag för kostnader för arbetskraft för att ta bort dem för att hitta ett värde. Eller få en ungefärlig erbjudande för bärgade hela fordonet. Subtrahera kostnaden för att bogsera bilen till bärgning gård för att hitta ditt värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150029.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.