Hur Lägg upp en gratis bil annons

Mestadels privata bilägare kontakta professionella auto återförsäljare och betalar dem en del av fordonets inköpspris som provision för att få sina fordon som säljs. Det finns andra metoder också, för att sälja din bil utanför utan att involvera återförsäljare eller betala för dyra annonser på tidskrifter och tidningar. Om du inte vill betala för din bil annons, kan du leta efter gratis webbaserade annons portaler. Eftersom de är gratis, placera annonser på så många online-ställen som möjligt för att få maximal uppmärksamhet. Instruktioner
1

Gå till en webbplats som Auto Explosion, Inlägg Bil och Uno Bilhandlare (se Resurser). När du öppnar dessa webbplatser, gå till deras "bil annons" utstationering sida och ange om du postar en "Wanted" ad eller "Till salu" annons. Ange din bilmodell, år, kaross, pris, körda miles, VIN, antal dörrar och andra detaljer som du kanske vill lägga till potentiella köpare. Sedan skicka annonsen och lämna dina kontaktuppgifter, såsom e-ID, namn, postnummer, fysisk adress och telefonnummer.
2

Gå till ett gratis platsannonser webbplats som Craiglist, Adland Pro, Adsglobe , Arbetsförmedlingen eller Facebook (se Resurser). Dessa annonser och gemenskap portaler skicka gratis annonser för olika saker, inklusive fordon.
3

gå till webbplatsen bilar till salu och placera din gratis annons. Du måste ange bilens uppgifter.
4

Skriv "Till salu" skylt på ett papper tillsammans med dina kontaktuppgifter och placera den i bakrutan på din bil. Gör det attraktivt nog så när du kör runt i stan, kan andra människor se det och anteckna ditt telefonnummer för att diskutera ytterligare möjligheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135825.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.