Tips för att sälja begagnade bilar

Det är äntligen dags att gå vidare. Ditt liv har förändrats. Du har fler medlemmar i din familj. Din pendla är lite längre. Du hatar att göra det, men du vet att det är dags. Du måste sälja dina car.As smärtsamt som det kan vara för vissa människor, många av oss att nå den punkt där vi måste sälja vår nuvarande bil och få en nyare för att bättre passa vår livsstil. Den här artikeln kommer att ge dig tips om hur man säljer din begagnade bil så att du får det högsta värdet du förtjänar. Saker du behöver
Internet tillgång
till en hobby butik eller ditt garage
olja och oljefilter
Visa fler instruktioner
tips om hur man säljer din begagnade bil

1

Ha en professionell ren och detalj din bil. En potentiell köpare kan se fläckar av smuts och grime som inte har fångats vyn. Genom att ha en professionell rengöring gjort du har en bättre chans att imponera på potentiella köpare. Det visar också att du tar väl hand om din bil.
2

göra grundläggande underhåll på fordonet innan den till försäljning. Oljebyten kan göras hemma. Rotera däcken om du inte har gjort det på ett tag. Även glidmedel jobb kan fyllas i ditt garage om du har en underhållsplan guide tillgänglig med din bil. Att göra detta grundläggande underhåll kan göra din bil visas i gott skick under en provkörning. Om du har ett register över underhåll, göra den tillgänglig.
3

Använd rätt förkortningar när man säljer ditt fordon genom tidningen. "A /C" står för luftkonditionering, 5spd står för fem-växlad växellåda, "PWR" avser automatisk fönster, automatiska dörrar, etc. Ju fler funktioner du kan lista i en annons , desto bättre känner en potentiell köpare har för din bil. Känn dig fri att krydda din annons med humor genom att använda fraser som "fri bil med köp av $ 12.000 nyckel."
4

Var artig och alltid positivt om ditt fordon. I grund och botten, agera hur du kan förvänta dig en bilförsäljare att agera: inte alltför påträngande, inte alltför missnöjda, alltid redo att ge dig fakta. Tala om några av de bästa minnen du har haft i bilen. Gör dig tillgänglig på nästan varje timme för testkörningar eller visningar. Att begränsa sig till endast helger eller morgnar endast kan begränsa de potentiella köparna kan locka.
5

Räkna med att förhandla. Även om du sätter "fast" vid erbjudandet, du sannolikt kommer att förhandla om priset. Om möjligt, skriva ut Kelly Blue Book rekommenderat pris och jämförelser med liknande bilar till salu i ditt område. Detta sätt en potentiell köpare kan känna sig lite mer bekväm med det pris du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135789.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.