Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Vent Min bensintank

Från och med 1970 års modell, har bilar som används kol kanistrar att filtrera bort föroreningar från bränsle systemet så att de inte kommer in i atmosfären. Träkol kapslarna fånga föroreningar och recirkulera dem genom motorn så att värmen kommer att konsumera dem. Att hålla denna kapseln upprätthålls kommer ventilera din bränsletank tillräckligt. Saker du behöver
träkolskanistern Filter
Ratchet /hylsnyckelsatser
Phillips skruvmejsel
skruvmejsel
Jack med stativ
Hand Vakuummätare
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av bilen på domkraften, och leta efter träkolskanistern. Du hittar det nära till bensintanken.
2

Test kapseln. Vakuummätaren kommer att berätta om tätningarna är fortfarande på plats. Titta även efter eventuella sprickor. Lukta på kapseln, om du kan känna en skarp luktar bränsle, är en läcka en klar möjlighet. Om det inte finns några tecken på skador, gå till steg 3. Om skador finns, gå till steg 4.
3

Ta en titt på träkolskanistern luftfilter. Om filtret ser smutsiga eller slits, sätter en ny i. Nu bilens bensintank kommer att ha ordentlig ventilation.
4

Lossa vakuum och elektriska ledningar från kapseln med skruvmejsel. Kontrollera dessa linjer för slitage och byt ut vid behov.
5

Ta ut skruvarna som förbinder behållaren till bilen, och sedan ta bort behållaren. Sätt en ny kolkanister i dess ställe, och sätt tillbaka bultarna. Haka i vakuum och elektriska ledningar till den nya behållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135673.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.