Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur får man det bästa bränsle körsträcka från en 4.3 Silverado

Chevrolet Silverado är en av de bäst säljande lastbilar i landet och en av de bäst säljande bilar totalt. Den Vortec 4,3 liters V-6 motor har vanligtvis använts Silverados runt sekelskiftet. Silverado är en full-size pickup. Precis som alla fordon, kan du få den bästa bränsle körsträcka från en 4.3 Silverado genom att installera uppgraderade delar och efter korrekt körteknik. Saker du behöver Truck sängöverkast
Avgassystem
Luftfilter
Luftintag
Däck
GPS-system
Visa fler instruktioner
1

Installera ett lock ovanpå sängen för din Chevrolet Silverado. Locket kommer drastiskt minska luftmotstånd och förbättra gas körsträcka. Täcker vanligtvis sträcker sig från $ 400 till $ 500, men de kommer att spara pengar i det långa loppet. Du kan också förbättra luftmotståndet på din Silverado genom att stänga fönstren när du kör på motorvägen.
2

Tune upp din 4.3 Silverado på en regelbunden basis, eller den tid som rekommenderas i instruktionsboken. En gång om året är lagom, även om detta kan variera beroende på hur många miles du sätter på din truck.Tell din mekaniker att kontrollera Silverado motor kompression, bränsletryck och bränsle tryckregulator. Alla dessa kan orsaka dålig bränsle körsträcka.
3

Installera ett nytt avgassystem på 4,3 Silverado. De avgassystem för bilar och lastbilar ständigt förbättras. Nya avgassystem har ledningar som förbättrar avgasflödet eftersom de har ledningar som är bredare och rakare. Bättre avgasflödet förbättrar gas körsträcka.
4

Uppgradera luftfiltret i din 4.3 Silverado. Även om den nya linjen av luftfilter kostar ungefär dubbelt så mycket som de gamla, de också längre. Precis som fördelaktigt är det faktum att de inte blir igensatt lika snabbt och därmed hjälpa syre komma till motorn. En brist på syre gör att motorn löper mindre effektivt och minska bränsle körsträcka. Likaså byt ditt intag lager luft med en ny och förbättrad en. Som är fallet med ett luftfilter, ökar en uppgraderad luftintag gas körsträcka genom att dra in mer luft i motorn.
5

Gör din Silverado så lätt som möjligt. Bara lämna poster i sängen av lastbilen som är nödvändiga.
6

förbättra ditt sätt att köra bil och använda ditt fordon. Lyda hastighetsgränsen, undvik varvar upp motorn, och inte accelererar samtidigt går uppför en backe. Använd ett GPS-system för att undvika att köra onödiga miles. Använd din Silverado s överväxel. Överväxel tillåter motorns varvtal att minska, vilket förbättrar körsträcka. Bara köra luftkonditioneringen när det är absolut nödvändigt. Värm inte upp motorn under längre tid än nödvändigt. Kombinera korta resor till en.
7

Kontrollera däcken på din Silverado har rätt inflation. Ett däck som är under-uppblåsta eller overinflated lägger till bränsleförbrukningen. Köp nya däck om de gamla bär tunna. Kontrollera att dina däck är rätt inriktade och balanseras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135282.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.