Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Dodge RAM

Självklart är en Dodge Ram inte byggd för att ut-göra den genomsnittliga sedan eller kombi när det gäller gas körsträcka. Om du äger en Ram pickup, vet du den är utformad för arbete. Och för att göra jobbet rätt, behöver den ha hästkrafter och bulk. På grund av detta, är en bagge kommer naturligtvis att bränna mer bränsle än många andra fordon på vägen. Du behöver inte förlora allt hopp, dock. Om du väl köra och ta hand om din Dodge Ram, kan du förbättra sin bränsleeffektivitet och därigenom hejda flödet av dollar ur din plånbok. Instruktioner
Hjälp din Dodge Ram Spara Gas
1

inte accessorize din Dodge Ram. Medan en personlig pickup är roligt och estetiskt tilltalande, är det en förlust för bränsleekonomi. Ta verktygslådor och vakter grill, samt stora sidospeglar visa och onödig utomhusbelysning. Du bör också installera däck som matchar beståndets storlek. Överdimensionerade däck kräver extra kraft och därmed extra gas. Mindre krusiduller lika mer gas körsträcka.
2

Håll bakluckan upp. Det finns en konstant ryktet att ta bort din baklucka, körning med öppen baklucka eller ersätta den med en mesh-stil grind kommer att förbättra din gas körsträcka genom att minska luftmotståndet. Detta är falskt. Hålla din bakluckan upp skapar en luftficka bakom hytten som verkligen förbättrar din lastbil aerodynamik och bränsleeffektivitet.
3

Använd fyrhjulsdrift bara när du måste. Annars under goda resevillkor, alltid använda din Dodge Ram i tvåhjulsdrift läget.
4

Kör din Dodge Ram inom den angivna hastighetsbegränsningen. Högre hastigheter kräver mycket mer energi för att övervinna den ökade luftmotståndet. Detta gäller särskilt för större fordon, såsom Dodge baggar. Använd farthållaren att hålla trucken med en jämn hastighet. Du bör också undvika hårda inbromsningar och häftiga, vilka båda leder till en minskning av bränsleförbrukningen.
5

Förvandla din lastbil av om du förväntar dig att stoppas i mer än några minuter. Idling din lastbil kommer att använda mer gas än om den är avstängd och igång igen.
6

Behåll din Dodge Ram. Detta betyder helt enkelt att kontrollera och byta olja regelbundet. Du bör också komma ihåg att kontrollera din luft och gasfilter. Byt filter om de är smutsiga eller igensatta, och du bör märka en omedelbar förbättring i utförandet av din lastbil. Också kontrollera din manual för den föreslagna trycket på dina däck och hålla dem pumpade till rätt nivå.
7

Konsolidera dina resor. Istället för att göra flera resor under dagen, försök att kombinera dem alla i en hajk. Såvida du dragande en extremt tung last i sängen av ditt RAM, kommer detta att hjälpa dig att spara gas samt slitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135126.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.