Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur bli av gas Lukt

Människor tillbringar en hel del tid i sina bilar. Tänk på alla de platser du kör - arbete, mataffären, sportevenemang och restauranger. Ju mer hektiskt ditt liv blir, desto mer tid du verkar spendera i bilen. Gas har en stark lukt för att varna folk för eventuella farliga situationer. Denna starka lukten kan göra i en bil outhärdlig, i händelse av ett oavsiktligt utsläpp. För att bli av med lukten, måste du neutralisera gasen. Saker du behöver
mattan schampo grunder
Kaffe
Visa fler instruktioner
1

reda på var lukten i bilen kommer. Gas lukter kan orsakas av spill, men kan också vara ett tecken på mekaniska problem.
2

Tvätta spill plats med mattan schampo och rent vatten. Beroende på svårighetsgraden av spill, kan detta vara tillräckligt för att bli av med lukten.
3

Häll bakpulver över spill och lämna den i bilen över natten. Nästa morgon, skrubba gasen spill grundligt och sug upp bakpulver.
4

Vent din bil. Lämna en av dess dörrar öppna, under minst 24 timmar. Var noga med att göra detta i en trygg miljö som ett låst garage.
5

Place kaffesump över spill och lämna dem där för ett par dagar. Kaffe kommer naturligtvis absorbera lukt och kommer inte fläcken mattan, så länge den håller sig torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135683.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.