Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en S-10

Den Chevy S-10 pickup är en mindre lastbil från General Motors. Det kommer vanligtvis med öppen hytt med plats tre till fem beroende på typ av modell. Även lastbilar och större fordon brukar inte få standarden gas körsträcka på mindre fordon, finns det några sätt du kan förbättra den nuvarande gas körsträcka din S-10 får. Förbättra miles per gallon på ditt fordon kan avsevärt spara pengar under loppet av ett år. Instruktioner
1

Roll up fönstren på din Chevy S-10. Med rutorna nere skapar drag, speciellt vid höga hastigheter.
2

Kontrollera däcktrycket på alla fyra däcken. Kontrollera instruktionsboken för den speciell för dina däck och den optimala PSI. Lågt däcktryck kan leda till minskad MPG. Detta fungerar endast för de vanliga däck på lastbilen. Om du har lagt till en annan storlek på däck till lastbilen, kan du hitta PSI tryckt på sidan av däcket. Addera 3

Ta bort alla överflödiga poster från hytten. Objekten tynga lastbilen och tvinga den att använda mer gas att resa samma sträcka.
4

Stäng av luftkonditioneringen. AC använder gas och minskar din körsträcka. Däremot kan du köra fläkten utan att dra på gasen.
5

Installera en cab lock ovanpå flaket. Hytten lock minskar mängden vind som kommer in i baksidan av lastbilen. Även om det väger bilen ner något, kommer den aerodynamiska modifieringen öka MPG.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135274.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.