Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Lyxbilar som körs på vanlig blyfri Fuel

Lyxbilar är synonymt med pengar och premium gas. Tja, inte riktigt. De flesta tillverkare rekommenderar att deras köpare använder premium bränsle på sina lyxbilar som dessa gjordes för sådant bränsle. Dock har vissa redan släppt bilar som drivs specifikt på vanlig blyfri bensin. Vem hade trott att Ford, Mercedes-Benz och General Motors, tre gigantiska multinationella företag, skulle erbjuda dessa bilar till allmänheten? Tja, gjorde de faktiskt. 2009 Lincoln MKS

2009 års modell av Lincoln MKS, en full-size lyx sedan av Lincoln uppdelning av Ford Motor Company, körs på vanlig blyfri bensin. Denna front-wheel-drive bil erbjuder också en valfri fyrhjulsdrift. Den drivs av en 3,7-liters Duratec V-6 motor med en sexväxlad automatlåda. Liksom några av de nyare Lincoln modellerna tillåter MKS för en valfri EcoBoost 3,5-liters twin-turbo, direktinsprutning V-6 motor. Den innehåller en frivillig adaptiv farthållare, standarden nya generationen keyless inresa knappsats, dimljus och en standard intelligenta passersystem.

Denna fyrdörrars lyx sedan har plats för upp till fem personer och har massor av säkerhetsfunktioner, inklusive side curtain krockkuddar, dubbla främre krockkuddar, och förare och passagerare sidokrockkuddar. Mitten av 2009, 2010 och, eventuellt, framtida modeller av denna lyxbil har även Active Park Assist, som är ett system som hjälper i enkel fickparkering uppgift. Addera Cadillac CTS
< p> En medelstor lyxbil, är Cadillac CTS som tillverkas av General Motors under dess Cadillac marque. Den var avsedd att köras på vanlig blyfri bensin. Den släpptes som en sportsedan och krediteras för att föra Cadillac namn till spetsen för bilindustrin igen. I själva verket tillhörde bilen till Car and Driver 10 bästa listan under tre år, rubricera som "Kanske den bästa amerikansk bil som någonsin gjorts".

Cadillac modell fungerar på 3,6-liters variabla ventiltider V- 6 erbjuder 258 hästkrafter och 252 ft.-lb. av vridmoment. Den har en sexväxlad manuell växellåda, on-demand fyrhjulsdrift, och förbättringar i styrning, bromsning och fjädringssystem.
C-Klass C300 Luxury Sedan

Från och med 2008 års modell, var C-Klass C300 Luxury Sedan från Mercedes-Benz utformad som ett flexibelt bränsle fordon med en multi-point insprutning bränslesystemet. Således använder det inte premium bränsle men billigare vanlig blyfri bensin införlivas med etanol. Detta fordon har en 3,0-liters V-6 motor som kan producera 228 hästkrafter och 258 ft.-lb. av vridmoment. Detta sedan har också sju-växlad automatlåda och körs på 4Matic, Mercedes-Benz all-wheel drive system.

Lyx sedan också erbjuder Bluetooth-anslutning och en makt soltak.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135466.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.