Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra Toyota Tundra V6 Gas Mätarställning

The Tundra representerar Toyotas maiden satsning på den extremt konkurrensutsatta full storlek pickup marknaden. Först infördes 2000, fann det genast upp sig mot amerikanska veteraner som Ford F-150 och Chevy Silverado. För att förbli konkurrenskraftiga genom åren har Toyota Tundra genomgått några förändringar, ökar i både storlek och hästkrafter. Som en följd av detta har sin bränsleekonomi blivit hindrad. Den Tundra uppnår den bästa gas körsträcka med V6-motor, hantera 16-17 mpg i staden och någonstans från 16 ända upp till 22 mpg på landsväg, beroende på vilket år och option paket. Saker du behöver Review, en underhåll budget
Visa fler instruktioner
1

bort din Tundra är gammal, stock luftfilter och kall luft intag. Den ursprungliga luftinsugssystem är ofta begränsande och inte låta din V6 att andas som det ska. För att uppnå bättre gas körsträcka, installera ett filter prestanda luft och kall luft intag. Det nya systemet kommer att leverera en större mängd kvalitet luft till motorn, vilket kommer att förbättra förbränningsprocessen och öka effektiviteten upp till 10 procent.
2

Ändra din Tundra s olja regelbundet och byt ut din gamla olja med en högkvalitativ syntetisk. Precis som en prestation luftintag stöder motorns verkningsgrad, så gör syntetisk olja. Oljan begränsar friktion och förlänger livet på motorns inre delar. En kvalitet syntetisk kan förbättra din gas körsträcka med upp till 12 procent.
3

Avinstallera eftermarknaden delar som tjänar din Toyota utseende snarare än prestanda. Vikt är ett stort hinder när man försöker åstadkomma bättre bränsleekonomi. Eftersom din bil är redan tung, kommer din V6 kämpa för att ge tillräckligt med ström för att stödja någon extra vikt i form av stora off-road däck, hjul stål, nerf barer och vakter borste. Ibland måste du offra estetiskt värde för besparingar på gas pump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135281.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.