Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur kan jag sifon Bränsle från min bil?

Du kan lätt suga bränsle från bränsletanken av din bil genom att sätta in en slang med tillräcklig längd i tanken och suger bränslet i slangen. Om du sedan placera änden av slangen i en behållare som är tillräckligt låg, kommer tyngdkraften säkerställa att bränslet kommer att flöda in i behållaren. Den största potentiella problemet är att få en munfull av bränsle medan du försöker att suga in den i slangen. Detta kan lätt undvikas genom att använda rätt teknik och en tillräckligt lång slang. Saker du behöver
3/8 tums diameter klar plastslang (sex meter eller längre) katalog Behållare för bränslet
Visa fler instruktioner
1

Öppna locket på bränsletanken av din bil och för in röret i tanken. Tryck ned den så långt som möjligt. Placera ett tomt gasbehållaren på marken bredvid bilen. Håll det genomskinliga röret så att det gör en fullständig slinga i luften innan den andra änden sträcker sig ned mot behållaren på marken. Anledningen till att du ska få en sex-fots tub är att se till att du kan göra en sådan slinga och fortfarande har tillräckligt med slang för att sträcka sig ned till gasbehållaren nedan.
2

Suck på röret för att dra bränslet upp genom röret. Dra luften i mycket långsamt och stadigt. Eftersom du har en klar slang, kan du se hur bränslet kommer upp och fylla röret. Låt bränslet fyller looping delen av röret. Det bränsle som bosätter sig i den nedre halvan av slingan kommer att säkerställa att vätskan kommer att stanna i slangen även om du misslyckas med att tillämpa sug hela tiden. Som ett resultat, kommer du inte att suga med stor kraft och sluta med bränsle i munnen.
3

sluta suga när bränslet har helt fyllt looping delen av röret och reste några inches längre än så. För att se till att så lite av bränslet åker tillbaka ner som möjligt, omedelbart stänga änden av röret med tummen när du tar ut den ur munnen. Om du inte kunde tid det rätt och mer än en tum eller så av bränslet gick tillbaka in i bensintanken, placera röret i munnen och suger igen tills du når den tidigare nivån i röret.
4

Placera spetsen på röret i behållaren, samtidigt stänger änden med tummen. Ta tummen och låt bränsleflödet in i behållaren. När den önskade nivån av bränsle har strömmat in i behållaren, börja dra röret ut ur fordonet. För att säkerställa att den sista biten av bränsle i röret mynnar ut i behållaren i stället för att spilla på golvet, räta ut slangen (ångra loopen) och lyft upp den ände som tidigare var inne i bilens bensintank. Låt allt bränsle tomt i behållaren.

Tänk på att bränslet kommer att fortsätta att flöda under några sekunder efter att du drar den ena änden av röret ur bilen. Så observera behållaren och börja dra slangen ur bilen lite innan du når den önskade bränslenivån i behållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135336.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.