Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur att rensa upp en liten Bensin Spill

En bensin spill , är oavsett hur liten , ett allvarligt problem och en säkerhetsrisk . Men det finns några saker du kan göra för att rengöra en spill snabbt och säkert med hjälp av material som redan kan ligga runt ditt hem . Saker du behöver sälja Kitty strö eller bakning mjöl
Broom
Sopskyffel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera alla öppna lågor eller något som skulle kunna ge en gnista och ta bort och /eller släcka dem . En bensin spill försvinner ganska snabbt , släpper ångor som kan antändas .
2

Ventilera området . Om du är i ett slutet utrymme , t.ex. ett garage eller källare , öppna några dörrar eller fönster . Ångorna från bensinen kan göra dig yr och illamående , så att upprätthålla en bra luftflöde i området är viktigt .
3

Täck spill med kattsand . Kullen kommer att absorbera bensin och ångorna som härrör från det . Om du inte har kattsand , kan du använda bakning mjöl . Låt kullen eller mjölet sitta i ca 20 minuter för att säkerställa att majoriteten av bensinen absorberas .
4

Sweep upp skräp eller mjölet i en damm pan . Släng det direkt in i ett kärl som inte kommer att ha några gnistor eller glöd dumpade in i den . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135350.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.