Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan öka bränsle körsträcka på en F150

Ford F150 är en stor pickup truck mest känd för varaktig tillförlitlighet. Med ett genomsnitt på 13 city miles och 18 miles motorväg per gallon gas, är F-150 konkurrenskraftigt jämförbar med andra truckar i samma ungefärliga storlek. Frekventa kostsamma resor till bensinstationen kunde göra och F-150 ägare ompröva fördelarna med denna lastbil. Men det finns många sätt att öka bränsle körsträcka på en F-150, som börjar med låga eller inga kostnader steg såsom goda ägande rutiner och vanor. Instruktioner
1

Minska vikten fordonet bär. Naturligtvis är en av de största höjdpunkterna med att äga en pick-up truck bekvämligheten med att kunna bära last. Men, tillägger varje punkt till den vikt som din motor arbetar för att dra. Ju hårdare motorn arbetar, desto mer bensin du bränner. Om du inte verkligen behöver de saker som du lagrar i din bil på en daglig basis, överväga att göra en ren-out för att hålla vikten nere till ett minimum.
2

Köp ett insynsskydd, om du inte redan har ett. Om du redan äger en tonneau, vara säker på att du använder den och att den är korrekt knäppte ner. Aerodynamik en öppen säng skapar en vikt vindtunnel som kallas "drag" på din motor. När din motor är stressad av detta kraftfulla drag, är din bensintank töms mycket snabbare än om din lastbil säng var ordentligt täckta.
3

Kontrollera dina däck med varje bensinstation fill-up . Genom att göra en rutin för kontroll av luft och skick dina däck, är det osannolikt att en liten läcka eller någon bit av skada skulle gå obemärkt. När däcken är tillräckligt fylld till maximal kapacitet, håller de vikten av din lastbil med tillförsikt och rulla med lätthet, placera minsta påfrestning på din motor. När däcken är slitna, läckande eller låg, kommer din motor att använda mer bensin i ett försök att kompensera för arbetet att däcken annars skulle göra.
4

byta olja varje 3000 miles och ersätta din luft filtrera regelbundet. Genom att ersätta din luftfilter, bränsle och luft samverkar för din motor är väl fungerande. Om oljan inte ändras ofta, kommer det att bli tjockare eftersom det torkade upp, och därigenom skapa en klibbig tvekan inom motorn. När motorn inte fungerar som bäst, är bensin dräneras i ett försök att "få det att hända."
5

Skär ner på luftkonditionering. Under varma dagar, kan detta verka som en no-win situation, eftersom fullt öppnade fönstren skapar samma luftmotstånd som nämns i fråga om truckens öppen säng. Men matar motorn kraften för luftkonditionering att köra, därför använder mer bensin. Ett rimligt alternativ kan vara att knäcka fönstren i stället rulla ner dem helt, eller hålla luftkonditionering på låg med windows helt stängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135268.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.