Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur bli av Bad Gas i en bil

Bilar behöver bensin för att köra ordentligt. Men även på en full tank, kan förarna upplever svårigheter. Motorn startar inte, brist på motorstyrka, eller motorer som förstofta och köra på - alla dessa är tecken på dålig bensin. När den dåliga bensinen är i tanken, har det antingen för att komma tillbaka ut, eller det måste vara "fast" på något sätt. Ignorera dåligt gas kan leda till igensättning, motorstopp, svag motoreffekt och oregelbunden förbränning. Saker du behöver Flighter Garden Gasslangar
kan
Dry bensin
högoktanig bensin
Octane booster
Visa fler instruktioner
1

Ta bort tanken och bli av med dåliga gas. Detta är det mest effektiva sättet att bli av med bensin utan att skada motorn i bilen. Det är emellertid också den mest arbetsintensiva och komplicerade. Om du inte är en utbildad mekaniker, kan det vara bäst att anlita någon att göra det åt dig.
2

Sifon gasen ut ur tanken. Placera ena änden av en trädgårdsslang in i bensintanken. Ställ den andra änden i en tom gas kan. Se till att gasen kan placeras lägre än den bensintanken. Avlägsna slangen från gasen kan och försiktigt suga på slutet. Återgå slangen till gasen kan så fort du känner att gasen går genom slangen. Gravity kommer att flytta gasen från tanken in i gasen kan.
3

Lägg torr bensin i tanken. Finns i bildelar butiker, är torr bensin avsedd att absorbera vatten utan att påverka motorns prestanda. Vatten är en av de vanligaste bensin föroreningar. När pumpas in i en bensintank, sjunker den till botten och är omedelbart tvingas in i motorn. Eftersom vattnet inte kommer att förbränna, det orsakar motorn till pop och spotta.
4

Fyll tanken med högoktanig gas och sedan lägga en oktan booster. Upprepa två till tre gånger, lägga gasen varje gång gas mätare understiger en halv tank. Denna metod kommer att späda ut den dåliga gas genom att blanda det med bra, gör det möjligt för motorn att köras tills den dåliga gasen är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135454.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.