Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man Sifon Bensin Av en Mazda Millenia

siphoning bensin ur en Mazda Millenia är enkelt, särskilt med tanke på att gravitationen gör det mesta av arbetet. Men eftersom det handlar om brandfarliga vätskor och du måste göra det sug med munnen, måste du vara noga med att göra detta på ett mycket medvetet sätt. Genom att följa dessa instruktioner, kan du göra det på ett säkert sätt utan att få någon bensin i munnen. Saker du behöver
6 eller 7 fot av klar plast eller gummi slang, 3/4 inches i diameter eller mindre
Plastic gastank
Visa fler instruktioner
1 < p> Kontrollera att Millenia är parkerad på plan mark och att nycklarna inte är i tändningslåset. Helst bör du göra detta när bilen har svalnat sedan dess senaste användning, men det är inte nödvändigt.
2

Öppna bränsle luckan och ta bort tanklocket.

3

Ställ en tom gas kan bredvid bilen och sätt i ena änden av röret in i tanken. Mata den ett par meter i och blåsa i den andra änden av röret, lyssnade efter bubblor. När du kan höra bubblor, du vet att röret är under bränslenivån.
4

Ordna röret så att det leder till bensintanken ända till marken, sedan loopar runt en gång och leder säkerhetskopiera till din hand. Den nedre, loopas delen av röret måste vara närmare marken än bränsletanken, och slutet i din hand skall vara över bränsletanken.
5

börjar suga på änden av röret i handen, hålla den väl ovanför bränsletanken. Se när bränslenivån färdas genom röret, och sluta suga så snart bränslet passerar genom botten av slingan och börjar stiga upp den andra sidan av röret. Gravity kommer att bringa bränsle att strömma till denna lägre ögleförsedda delen av röret.
6

Plocka upp plasten bensintank utan att sänka änden av röret i handen under Millenia bränsletank. Håll tanken upp högt och mata änden av röret i öppningen.
7

sakta sänka plast bensintanken och slangar. När tanken och slangen får under nivån i tanken, kommer bränslet börjar flöda fritt in i plasttank.
8

Titta på flödet av bränslet tätt tills du har sugits det belopp du behöver , höj sedan plasttank och slutet av röret tills de är högre än Millenia bensintank igen. Flödet av bränsle kommer att sluta.
9

Dra i änden av röret ur plasten gastank och räta ut slangen. Bränslet i röret rinner tillbaka ner i tanken.
10

Ställ ner plasten gastank och ta bort röret från tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135148.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.