Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 2000 Honda Civic

Den 2000 Honda Civic är ett bränsle-effektiv ekonomi bil som är rymligare än andra fordon i samma klass. Honda fordon är väl kända för sin pålitlighet, bra utseende, komfort och långa spännvidder livslängd. Även den kraftfulla S1 motorn redan utnyttjar bränslet effektivare, kommer sunt förnuft tips hjälper dig att skörda ytterligare besparingar på bensin och behålla mer pengar i fickan för andra behov. Instruktioner
1

Lista alla dina ärenden som kräver att du använder din Honda Civic och göra dem alla på en resa, eller på väg till eller från andra verksamheter.
2

Belasta i bagageutrymmet och bär endast nödvändiga objekt som du kan behöva i händelse av en nödsituation.
3

Ta din 2000 Honda Civic för vanlig motor tune-ups. En riktigt igång motorn kommer att bränna mindre bränsle.
4

Ändra dina luftfilter så ofta som Honda rekommenderar det. Du hittar rekommendationerna i din instruktionsbok.
5

Bromsar och accelerera långsamt och mjukt. Snabb acceleration och aggressiv körning kan använda upp till 33 procent mer bränsle under landsvägskörning och 5 procent mer i stan, enligt Fuel Economy hemsida.
6

hålla en konstant hastighet när det är möjligt, särskilt i motorväg körning. Detta kommer att hjälpa din Honda Civic för att vara mer bränsleeffektiv. Använda farthållare på motorvägen är ett effektivt sätt att hålla hastigheten.
7

Titta på din hastighet. Lagarna finns för att skydda inte bara föraren utan att skära ner slösa bränsle i vår omgivning.
8

Stäng av din bil när du drar in en parkeringsplats för att tala med någon i några minuter eller glömmer något i huset och behöver gå tillbaka i ett par sekunder. Förseningar kan uppstå och du kommer att slösa gas när bilen går på tomgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135413.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.