Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur berätta om du har gas i tanken

Om du har problem med att starta eller hålla din motor igång, kanske du har slut på gas i din tank. Om du inte har en gas mätare eller du tror att du gas mätare inte fungerar, finns det några enkla sätt att berätta om det finns gas närvarande eller inte. Försöker köra en motor med liten eller ingen gas kan skapa många problem, från att föra sediment från tanken i bränsleledningen till att skapa en luft-block. Det är bäst att ta reda på om det finns gas utan försöker köra motorn. Saker du behöver
platt skruvmejsel Sida 3 'bit bomull rep
Visa fler instruktioner
1

Skaka tanken om motorn du försöker köra är tillräckligt liten för att göra det. Om du kan höra flytande sloshing inne, då är det troligt gas i din tank. Om du inte kan skaka tanken av någon anledning, fortsätt till nästa steg.
2

Öppna tanken och lukta på den. Om det luktar starkt av gas - stark nog för att något ont näsan - så det finns gas i tanken. Om det luktar gas, eller så kan du inte säga, då du har kört sannolikt slut på bränsle.
3

Ta en bit bomull rep och mata den ena änden av den i tanken tills den rep känns som det har nått botten av tanken.
4

Dra repet tillbaka ut ur tanken och undersöka slut. Om det är torrt, då finns det ingen gas i tanken. Om det bara är något fuktig, då du troligtvis har för lite gas för att motorn ska fungera. Använd en vanlig platt skruvmejsel
5

, ta bort slangklämman och slangen från inloppssidan av din bränsle filter, eller koppla bort bränsleledningen matas in i förgasaren.
6

Engagera bränslepumpen och vänta 15 sekunder. Om ingen gas pumpar ut i änden av slangen, då finns det inget bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135216.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.