Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man sparar bränsle

Många förare ser till att spara bränsle som ett sätt att få mest valuta för sina pengar. Det finns många metoder för smarta inköp, underhåll av fordon och dina körvanor som hjälper föraren att få ut det mesta av det bränsle som används i fordonet. Om drivrutiner använder några av dessa tekniker hela livslängd sitt fordon, kan sparsamma gasförbrukningen motverkar konsekvent stigande gaspriser. Dessa metoder kan göras med de flesta fordon. Instruktioner
Köpa en bränslesnål fordon
1 miles

Research per gallon (mpg) när man beslutar att köpa en ny bil. Ju högre mpg är, ju längre du kan köra utan att behöva lägga mer bränsle till din bil.
2

Fråga din återförsäljare frågor. Du måste kontrollera att rätt typ av bränsle i bilen använder (regelbundet eller premien). Om ditt främsta mål är att spara pengar, kommer detta att spela en stor faktor, eftersom premium gas är betydligt dyrare än vanliga, vilket kan vara kontraproduktivt att dina mål.
3

Köp en hybrid eller elbil. Det finns många fler på marknaden nu, och många statliga och federala myndigheter erbjuda rabatter. Addera Underhålla ditt fordon
4

Pumpa däcken fullt. Under-pumpade däck är en av de största bränslebrännare. Din bil blir inte optimal gas körsträcka när däcken inte är pumpade. Det sliter också ner slitbanan på däcken, som utgör en potentiell säkerhetsrisk.
5

Ta bort överflödiga kilon från din bil. Människor packa ständigt sin trunk med föremål som de inte behöver. Håll bilen så lätt som möjligt, eftersom den extra vikten gör din bil arbeta hårdare, och i sin tur bränner mer gas. Bara hålla väsentligheter, såsom startkablar, ett däck jack och ett reservdäck i bilen under längre tidsperioder.
6

Få din motor trimmad av en mekaniker. När motorn är i sitt bästa skick det kommer att brinna mycket mindre gas.
Bra körvanor
7

Använd farthållaren eller kusten när det är möjligt. Pushing foten till gaspedalen brinner gasen i onödan ibland. Körning vid höga hastigheter bränner gas snabbare än lyda hastighetsgränsen, så var uppmärksam på din hastighetsmätare.
8

Undvik plötsliga stopp och starter. Denna överansträngning tar ut sin rätt på din motor, och bränna mer gas.
9

Samåk till jobbet eller konsolidera alla eller de flesta av dina ärenden till en resa. Genom att göra täta resor i hela veckan, bränner du mer gas. Om du väljer vissa dagar för att få dina matvaror, post eller besök ur vägen, kommer du att få saker gjorda på en resa istället för att bränna bränsle genom att ta flera resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135464.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.