Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Definiera Exhaust

Avgas är kombinationen av gaser som frigörs från en motor som avfallsprodukter. Det är resultatet av bränsleförbränningen, kallas slutprodukten av en viss mekanism hos bilen avgassystemet. Funktion

Även avgassystemet är ansvarig för kassering avgaser, har det andra funktioner också. Det lugnar ner motorn från fordonet när man kör, och omvandlar oanvända bränslet i använt kärnbränsle.
Avgasrör

grenröret är kanske den viktigaste delen av avgassystemet. Utan den skulle avgaserna inte kunna överföras från avgaserna del av motorn cylinderhuvudet till avgasröret.
Katalysator

annan viktigt medel i processen för utsläpp avgaser är katalysatorn. Den var utformad för att minska toxiciteten av avgaser, och utvecklades i början av 1970 när luftföroreningar började bli ett betydande problem.
Andra viktiga komponenter

Den andra huvudsakliga delar av systemet gjorde att utvisa avgaser är avgasröret och slutrör. Avgasröret förbinder komponenterna i avgassystemet, medan motorns avgasrör löper till baksidan av bilen där avgaserna släpps.
Composition

Avgas anses giftig och en förorening. De skadliga eller giftiga ämnen som utgör avgaser inkluderar kolmonoxid, kolväten och kväveoxider. Av denna anledning finns det utsläpp, krav som fastställs särskilda gränser för hur mycket föroreningar som kan släppas ut i miljön (se Resurser). Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135201.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.