Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Sifon gas från en Toyota

Toyota har skillnaden av att vara världens största biltillverkare. Det gör bästsäljare som Camry, tundran och hybrid Prius. Men alla Toyotas bilar, även dess hybrider, dela deras grundläggande design bränsletank med resten av gatan bilar tillgängliga idag. Bränsletanken designen tillåter bränsle att sugas med en slang, och om du använder en lite fysik kunnande och låta gravitationen göra grovjobbet, suga gas från en Toyota kan vara säkra. Genom att suga gas ur din Toyota med en slang, kan du överföra den bränsle till en tvinnad bil som har slut på gas eller i små, gasdrivna maskiner såsom generatorer, gräsklippare och snöslungor. Saker du behöver
6 till 8 meter tydlig gummislang, 3/4 tum eller mindre i diameter
Plastic gastank
Visa fler instruktioner
1

Park Toyota på plan mark, stäng av motorn och ta nycklarna ur tändningen.
2

Öppna bränslet dörren, ta av tanklocket och mata den ena änden av gummislangen till gastank.
3

blåsa i andra änden av slangen och lyssna efter ljudet av bubblande inuti bensintanken av Toyota. Om du hör bubblande, som innebär slutet på slangen är nedsänkt i bensin och du är redo att hävert.
4

Ställ plast bensintank där du enkelt kan nå den, och sedan drapera slangen så att den kommer ut ur Toyotas bensintank, lutar hela vägen till marken och sedan kröker fram till slutet håller den i handen. Se till att du håller den lösa änden av slangen högre än bilens bränsletank.
5

Håll den lösa änden av slangen ovanför bilens bränsletank och börjar suga på den med munnen . Håll ögonen på slangen så att du kan se bränslet rör sig genom det. Fortsätt att suga bara tills bensinen fyller den lägsta delen av slangen och börjar klättra i längden leder upp till munnen. Ta sedan din mun av slangen. Bränslet instängd i den lägsta delen av slangen kommer att förbli där.
6

Lyft plast gas kan upp högre än bilens bränsletank och mata den öppna änden av slangen i burkens öppning. Med slangen inuti burken, försiktigt lägre burken tills den är lägre än bränsletanken på bilen. Det är ofta enklast att bara ställa burken på marken. Så snart slangen och gas kan är lägre än bilens bränsletank bör gasen börjar flöda fritt genom slangen och in i burken.
7

Håll händerna på burken och slangen till Hela tiden gasen sugs, och när tillräckligt med bränsle har sugits ut, försiktigt lyfta dem båda tills de är högre än Toyotas bensintank. Flödet av bränsle kommer att sluta.
8

Ta slangänden ur gasen kan. Räta ut slangen och håll änden upp högt så att eventuellt Bensinen i slangen rinna tillbaka ner i Toyotas tanken.
9

bort slangen från Toyotas tanken, byt sedan ut gasen lock och stäng bränslet dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135149.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.