Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra Gas Mil

Gas körsträcka är avståndet, mätt i miles, att ett fordon kan färdas på en liter eller gallon bränsle. En förbättring av gas körsträcka är något som många bilister leta efter, eftersom en sådan förbättring skulle automatiskt leda till en minskning av bränslekostnaden, som gör en stor del av de totala bilismen kostnader. Men även för dem som pengar inte är ett problem, skulle en förbättring av gas körsträcka vara en möjlighet att bidra på ett litet sätt att kontrollera den förestående energikris som världen står inför om folk fortsätter att använda gas till de kurser som för närvarande används. Instruktioner
1

Upprätthåll rätt däcktryck. Det tar mer energi för bilens motor att vända felaktigt pumpade däck och det är i slutändan återspeglas i bilens gas körsträcka.
2

Drive ordentligt. Körning ska, som används i detta sammanhang, omfattar ett brett spektrum av åtgärder från att behålla en måttlig marschfart (ett genomsnitt av 55 miles per timme på motorvägar rekommenderas), att undvika alltför snabba accelerationer och plötsliga inbromsningar. Den innehåller också undvika sträckor som sannolikt kommer att ha tung trafik, vilket gör att långa stopp där du måste hålla motorn igång och som oundvikligen vraket förödelse på din genomsnittliga gas körsträcka, särskilt om du reser i sådan trafik blir en daglig företeelse.

3

Limit (och om möjligt eliminera) användning av tillbehör som du kan göra utan, minska onödig belastning på bilens bränsleförbrukning. Permanent dra en släpvagn (även om du inte behöver någon), hålla luftkonditionering på (även när du öppnar fönstret kunde göra trick) och ständigt bär en pakethållare på bilens topp som du aldrig använder är exempel på saker som konsumerar ditt bränsle samtidigt inte tjänar något syfte. Dessutom minskar något som ständigt bär på en pakethållare bilens aerodynamiska effektiviteten, vilket resulterar i betydande gas slöseri att du inte ens märker.
4

Ta väl hand om din bils motor. Saker att göra med bilens motor som har betydelse för bränsleförbrukningen är kvaliteten på motorolja du använder (använd en olja av hög kvalitet, helst en med friktionsreducerande tillsatser), bränsle förhållandet din förgasare eller direkt injektion mekanismen matar till din motor (hålla förgasaren rätt inställd om du använder någon) och så vidare. Ta väl hand om bilens motor kan kanske ha störst effekt när det gäller att förbättra din gas körsträcka.
5

Jämför din statistik gas körsträcka med andra personer som använder liknande fordon för att se hur du mår. Going av statistiken ges av leverantörer för helt nya fordon kan vara missvisande. Du kan göra mycket bra (eller väldigt dåligt) i form av gas körsträcka utan att ens veta om det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135143.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.