Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur till Öka bränsle körsträcka i en 1988 Chevrolet lastbil

Om du äger och kör en 1988 Chevrolet pickup, är du redan medveten om att du inte kommer att matcha en liten kombi eller sedan i termer av bränsleeffektivitet. Vad du däremot kan göra, är att gå off-road när nödvändiga och bogsera och distanser stora nyttolaster. Den högre gasförbrukning är bara för att din bil använder en mer kraftfull motor och tyngre ram. Fortfarande finns det sätt du kan förbättra lastbilens effektivitet tillsammans med dina besparingar vid pumpen. Instruktioner
1

Eliminera onödiga delar och vikt från din Chevy truck. Om du har lagt till tillbehör till lastbilen, ta bort dem så fort som möjligt. Till exempel, om du har lagt till en vinsch, plog, grill guard, lastbil mössa, lift kit, överdimensionerade däck eller fälgar av stål, har du ökat belastningen på lastbilens motor. Detta kan översättas till mer bränsle förbrukas. Enligt Federal Trade Commission, 100 kg. kan köra ner gas körsträcka med cirka 2 procent.
2

uppmärksam på hur du kör din Chevy pickup. Om du är benägna att fortkörning över 60 miles per timme, är du bränna onödigt gas. I själva verket har det amerikanska Department of Energy fann att för varje 5 mph som du överskrider 60 km /h, du huvudsakligen please ytterligare 24 cent på varje liter gas. Således kör lastbilen sakta för att spara bränsle och pengar.
3

trimma ner på den tid du tillåter trucken på tomgång. Om du kör lastbilen i ett område som är utsatt för trafikstockningar, kom ihåg att stänga av motorn medan du väntar att flytta. Samma sak gäller för väntar på drive-through. Eftersom din lastbil sannolikt blir mindre än enastående bränsle körsträcka, du vill spara gas när det är möjligt. Tomgång slösar bara gas.
4

Planera dina rutter och ärenden klokt. Använd inte trucken för ett ärende som du lätt kan åstadkomma i en andra, mer ekonomisk bil. Om du har något annat val än att använda din Chevy truck, kombinera ärenden till en enda resa. Dessutom, om möjligt, planera ärenden så att du styra klart på stoppljus, trafik och brant eller kuperad terräng.
5

Utför rutinunderhåll på pickup. Som en lastbil byggdes 1988 och en som troligen har sett sin andel av arbetet, blir underhållet allt viktigare för varje år. Den motorolja, luftfilter och tändstift bör alla ändras för att se till att motorn går smidigt och korrekt. Andra måste du se till att däcken är pumpade till rätt tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135481.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.