Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man använder Marvel Mystery Oil som en gas Stabilizer

Marvel Mystery Oil utvecklades först på 1920-talet för att hålla motorns förgasare och bränslesystem rena och fria från avlagringar som skapats av tungt blyad bensin. Men inte uteslutande marknadsförs som sådan, kan Marvel Mystery Oil användas som bränsle stabilisator och när den används på årsbasis kommer att förlänga livslängden av bränsle under ett år. Proceduren kan upprepas så många som fem gånger möjliggör en förlängd bränsle lagringstid på fem år. Den kan också användas som en stabilisator för diesel och bio-dieselbränslen i på samma sätt som bensin. Saker du behöver
Marvel
Mystery Oil Mätglaset
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur mycket bränsle som är avsett att stabiliseras med Marvel Mystery Oil (MMO), genom att formulera det belopp som baseras på 4 uns av MMO för varje 10 liter bensin eller diesel.
2

Fyll måttet med mängden MMO krävs för en ordentlig blandning . Addera 3

Ta av locket från bränsletanken eller lagring behållaren och placera pipen på tratten i öppningen. Välj en tratt med en flexibel förlängning pip för infällda bränsle rör och öppningar.
4

Häll rätt mängd Marvel Mystery Oil från mätglaset i tratten. Se till att alla MMO har kommit in i bränsletanken eller förvaringsbehållare innan du tar bort tratten.
5

Byt locket på bränsletanken eller behållaren ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135461.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.