Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man hjälper Gas Mätarställning Chevy Trucks

Att uppnå den maximala mängden gas körsträcka kan ett stort problem, både monetärt och miljömässigt. Förare av mickar, dock inför ett större hinder när det gäller att göra varje droppe bensin räknas. Enkelt uttryckt, lastbilar väger mer och har större motorer. Därför brinner de mer gas. Ägare av mickar behöver inte förlora hoppet, men. Oavsett om din Chevy truck har en mindre 2,9 liters 4-cylindrig motor eller är försedd med en rejäl 6,2 liters 8-cylindrig motor, det finns många sätt att öka sin gas körsträcka. Instruktioner
1

bort tilläggsutrustning såsom stora verktygslådor samt all annan onödig vikt från sängen av din lastbil. Extra vikt innebär extra gas som förbränns. Dessutom, om din bil har överdimensionerade sidospeglar som endast lägga estetiska värde, överväga att ersätta dem med mindre speglar. Stora speglar öka dra på fordonet, vilket innebär mer kraft behövs för att driva det genom luften vid högre hastigheter och mer gas används.
2

inte bort bakluckan på din lastbil eller kör med ner det. Det är en myt att bakluckor orsakar extra drag på lastbilen. Pickupen har utformats med bakluckan i åtanke, och bakluckan hjälper snarare än hindrar gas körsträcka.
3

Utför regelbundet underhåll på din Chevy pickup. Installera nya luftfilter och överväga att ersätta vanlig olja med en kvalitet syntetisk, eftersom syntetiska hjälper motorn att fungera smidigare. Också ersätta den vätska i överföringen fallet och differential med premium oljor.
4

Köp en tillsats till motorbränsle utformad för att öka gas körsträcka. Dessa tillsatser är oftast hälls direkt i bensintanken och de är utformade för att rengöra motorn och hjälpa den att köra mer effektivt och därmed maximera din gas körsträcka.
5

Kör din Chevy lastbil vid skyltad hastighet . Enligt Fueleconomy.gov, är alla 5 mph du kör över 60 km /h motsvarar lägga 24 cent per gallon gas.
6

Stäng av luftkonditioneringen medan stop and go trafik och rulla ned dina fönster. När du reser i högre hastigheter i din lastbil, dock rulla upp fönstren och slå på A /C om det är för varmt.
7

Kontrollera däcken på din bil för att se till att de är ordentligt pumpade . För lågt lufttryck kan orsaka att lastbilen att bränna mer gas. Titta i din instruktionsbok för vad rätt tryck är, sedan lägga till två pounds, särskilt om du ska köra trucken i kallt väder.
8

inte tillåta alltför tomgångskörning. Stäng av trucken av efter en minut eller två och starta om den. Detta kommer att spara gas. Det finns också anledning att låta din Chevy truck värma upp i kallt väder för mer än två minuter, det är, om det inte är mer än 15 år gammal.
9

Använd funktionen farthållaren om din Chevy pickup är utrustad med den. Undvik hårda inbromsningar och acceleration, som båda använder mer gas.
10

Använd fyrhjulsdrift (om sådan finns) bara när du måste. Annars, lämna din Chevy lastbil i tvåhjulsdrift läget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135101.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.