Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man gör Gas håller längre

gaspriserna har fortsatt att stiga under de senaste decennierna. Lyckligtvis har mer bränslesnåla bilar har tillverkats och andra fortfarande tillverkas idag. Det finns många sätt att göra gas håller längre och förbättra gas körsträcka i även några av de största bensinslukande fordon. Instruktioner
1

Kombinera resor så mycket som möjligt. När du springa ärenden, vänta tills du måste lämna ditt hem för ett möte eller för att plocka upp barnen från skolan. Planera den mest effektiva vägen som fungerar med ditt schema.
2

använda alternativa metoder för transport. Prova att ta bussen, cykla, samåkning eller ens gå när det är möjligt.
3

Undvik kullar. För att rida över kullar, måste du slå på gasen. Det bränner mycket mer bränsle än det gör om du skulle kunna kusten på en plattare, mindre kuperad väg och din gas kommer att pågå mycket längre.
4

Belasta i bilen. När du har för många objekt i din trunk eller baksätet, är den extra vikten orsakar din bil för att arbeta så mycket svårare. Bilen kommer att bränna mer bränsle om det finns mer vikt i bilen. Genom att ta bort onödiga saker, kommer du att spara mer gas.
5

Få regelbundet underhåll på din bil. Genom att hålla din bil upprätthålls med tune-ups, oljebyten och kontroller trycket på dina däck, kommer du att öka gas körsträcka betydligt.
6

Drive hastighetsgränsen. Fortkörning är olagligt, först av allt, och det andra, genom att köra hastighetsgränsen är du bevara mer gas än vad du skulle göra om du var på väg 5 eller ens 10 miles över. Det är också en bra idé till kust så mycket som möjligt för att undvika att behöva slå bromsen och sedan gasen i syfte att få mer fart.
7

Lägg insprutare vätska i din bensintank innan du fyller upp. Detta kan bidra till att förbättra gas körsträcka.
8

Välj en mer bränslesnål bil. Besök hemsidan Fuel Economy (se referenser) för att läsa uppskattningar gas körsträcka på bilmodeller som tillverkats under de senaste 20 åren. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135153.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.