Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan öka bränsle körsträcka på 1994 Bronco

Ford Bronco är en liten sport utility vehicle som tillverkades 1966-1996. Eftersom denna fordonstyp inte längre produceras, är en Bronco ägare stridande sannolikt med motor och bränsle problem relaterade till något äldre SUV. Men det finns ett antal sätt för att förebygga överdriven bränsleförbrukning och att hålla miles per gallon hastighet ned till ett minimum. Genom att hålla några enkla tips och körvanor i åtanke, kommer dina resor till bensinstationen minskar och din motor liv kommer att öka avsevärt. Instruktioner
1

minska vikten på din bil genom att rengöra onödiga saker ur bilen. Även stadsjeepar har en hel del utrymme och lagring kan vara ett lockande erbjudande, gör varje bit av extra vikt det svårare för din motor att köra på sitt bästa. Ju hårdare din motor försöker hänga med lasten det bär, avslutar mer bränsle kommer det att ta ur bensintanken att träffas.
2

Ta din Bronco för rutinmässigt underhåll. Ett oljebyte innebär att ny olja kommer att smörja motorn, kontra de komponenter som slåss klibbig gammal olja och behöver mer energi från bensintanken. Byte av luftfilter innebär att din bil kommer att kunna få den rätta balansen mellan luft och bränsle, så att din motor kan köras på sin optimala förmåga. Med däcken roteras innebär att balansera vikten att din motor ska dra mot, och andra saker en mekaniker gör såsom testning tändstiften, ser till att din Bronco kommer att köras effektivt på de bästa miles per gallon möjliga.
Sida 3

Kontrollera luften i dina däck med varje tanka på macken. De flesta människor inser inte direkt när däcken gradvis tömmas. Svaga däck innebär att motorn måste arbeta hårdare för att möta kör krav. När motorn är ansträngda, är mer bränsle krävs för att arbeta med full kapacitet. Genom att hålla dina däck på deras rekommenderade fyllning, kommer du att öka din potentiella körsträcka.
4

Analysera dina körvanor. Kraftig acceleration tar ett stort vägtull på din bensintank. Genom att ändra din körstil för att rymma en mer gradvis tryck på pedalen, sparar du den stam som din motor och bensintank lider under alltför stor press. En stadig kusten kommer också bevara den mängd bränsle som används. Att förutse hållplatser och ta din tid i starterna kommer att öka ditt bränsle körsträcka betydligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135136.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.