Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 4,3 Chevy Engine

Med högre gaspriser, är bränsleeffektivitet en big deal. Det är särskilt fallet om du har en lastbil eller skåpbil med en 4,3 Chevy motor. Stora fordon bränna mer gas, men med några enkla underhåll och skötsel, det finns sätt att öka effektiviteten och avsevärt minska din årliga bränslekostnader. Saker du behöver
Bränslespridare
Visa fler instruktioner
1

Pumpa däcken som är låga i tryck. Kontrollera bilens instruktionsbok för att ta reda på dina nivåer däcktryck. Hålla halterna däcktryck för att förbättra omkrets och förbättra slitbanan slits när du kör.
2

Kontrollera dina bälten och byt dem vid behov. Korroderade och slitna remmar ta mer makt att bränna och orsaka din Chevy att bränna mer gas.
3

Häll insprutare i din bränsletank och köra din bil.

4

byta olja och filter regelbundet för att öka effektiviteten. Kontrollera dina vätskor och se till att de är fulla. Håll din kylvätskenivå hög på sommaren.
5

Håll din lastbil eller skåpbil ljus i belastning. Ta bort onödiga tunga laster från ditt fordon. Tunga bilar använder mer gas på grund av friktion.
6

Minimera använda din luftkonditionering på sommaren. Luftkonditioneringsapparater sätta en belastning på din bil och leda till en dra. Öppningsbara fönster orsaker drar också, men inte i samma takt som luftkonditioneringar gör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135144.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.