Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Vad är den genomsnittliga storleken på en bil bensintank?

Mängden gas bilens tank rymmer är en viktig bit av kunskap för varje bil ägare eller köpare. Det hjälper dig att beräkna gas körsträcka för en lång resa eller helt enkelt välja vilken bil är bäst för dig. Kompakta Bilar Till Salu

2010 modeller av kompakta bilar har ett brett utbud av tankstorlekar. Mazda 3 kan ha en tank så stor som 15,9 liter eller så liten som 14,9, beroende på modell. Den Honda Civic tank rymmer 13,2 liter. Andra vanliga bilar inkluderar Hyundai Elantra, som är noterat på 14 liter, och Ford Focus, som har en 13,5-liters tank.
Sedaner

Den vanligaste Storleken på en 2010 kombi tank är 18.5 liter. Enligt tillverkarens hemsida, Mazda 6, Hyundai Sonata, och Honda Accord har alla en 18,5 liters tank. Vissa sedanmodell tankar är något större, som Ford Taurus på 19 gallon.
Stadsjeepar

Eftersom stadsjeepar finns i så många olika storlekar, är det svårt att antar en genomsnittlig storlek på en gastank. Även inom samma företag, kan 2010 SUV gastankar variera kraftigt. Till exempel, har Fords lilla SUV, Escape, 16.5 liter, men dess mycket stora Expedition rymmer från 28 till 33,5 liter, beroende på modell.
Lastvagnar Till Salu

Liksom de i stadsjeepar, gastankarna på 2010 lastbilar varierar kraftigt beroende på fordonets storlek, men de facto-standard är på ca 26 liter. Både Ford F-150 och Chevy Silverado är rätt på 26-gallon märke. Ford Super Duty lastbil tankar varierar från 26 till 37,5 liter, och Dodge Ram lastbilar varierar från 34 till 38 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135365.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.