Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en V8

Det finns inget riktigt gillar det tillfredsställande, uppfriskande mullret av en åtta-cylindrig motor när du trampar på gasen. Men om du äger ett fordon utrustat med en V8, du är uppenbarligen på något av en nackdel när det gäller att uppnå optimal gas körsträcka. Storleken och kraften i denna motor kräver helt enkelt mer bränsle för att fungera. Det finns åtgärder du kan vidta, men det kommer att göra din V8 bränslesnålare. Instruktioner
1

Installera en eftermarknad prestanda chip eller modul för din V8-motor. Dessa marker kan köpas på en mängd olika butiker auto utbudet och online. Chipet kommer att göra elektroniska justeringar din motor som optimerar dess effekt samtidigt som det kan användas mer effektivt. Detta kommer på sikt att minska den mängd gas som krävs för att driva motorn.
2

Installera ett system prestanda avgassystem för din V8. Lager avgaser kan begränsa bilens kraft och bränsleeffektivitet. En föreställning avgaser är oftast större, vilket gör det lättare för din V8 att utvisa avgaserna ut ur systemet. Ju mindre energi som krävs för att driva ut avgaserna, desto mindre gas som förbränns.
3

Installera en prestanda luftfilter och luftintag. Smutsiga filter och ett litet luftintag kommer att göra din V8 arbeta mycket hårdare för att producera den nödvändiga kraften. En föreställning intag kommer att möjliggöra en ökad tillförsel av luft, medan luftfiltret kommer att se till att luften är ren. Så ren luft som kan översättas till en motor som går jämnare och slösar mindre gas.
4

Ändra din vanliga motorolja till en kvalitet syntetisk olja. Syntetisk olja hjälper din V8 motor drivs mer effektivt och minska den mängd gas som används. Medan ändra din motorolja, byta vätskor i din transfer case och differential med premium syntet eller vätskor som rekommenderas i din instruktionsbok.
5

Kör din bil förnuftigt och undvika fortkörning. Även om det kan vara frestande att sätta gasen i botten och njuta av kraften från V8, fortkörning drastiskt minskar gas körsträcka. I själva verket, enligt Department of Energy, varje 5 mph över 60 mph översättas till en extra 24 cent per gallon gas. Också undvika aggressiv körning, oavsett om det handlar om snabb acceleration eller kraftig inbromsning.
6

Förvandla din motorn om du förväntar dig att tomgång under några minuter. Din V8 kommer att använda mer gas när du kör än det kommer om du stänger av den och sedan starta det igen när du är klar. Väl på vägen, använd farthållaren om din bil har det. Detta kommer att hjälpa till att hålla motorn igång i en stadig takt, vilket kommer att leda till ökad gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135117.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.