Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Nackdelar med höga MPG Cars

Med bränslepriser stiger, har bränslesnåla fordon blivit mycket mer populärt under de senaste åren. Folk sparar pengar genom att köra mindre, bränslesnålare fordon, men ingen vinst kommer utan någon kostnad. Det finns olika sätt att ett fordon kan förbättra sin miles per gallon och alla har sin egen nackdel. Kostnad

Hybridfordon har poppar upp överallt. För att betraktas som en hybrid, måste fordonet ha två huvudsakliga källor till makt. Det vanligaste är en gas-el-hybrid, men det finns andra. Den största con av hybridfordon är den initiala kostnaden genom att ge de dubbla strömkällor och andra system som behövs för att göra fordonet arbete. Till exempel har en gasdriven 2010 Ford Focus Sedan ett tillverkaren rekommenderat pris på $ 16,290. Hybrid version av samma bil har en MSRP av $ 27.300.
Motorstorlek

Mängden gas en bil använder bygger till stor del på storleken på motorn. En fyrcylindrig motor har endast fyra kammare i vilken bränslet antänds, medan en V8 har åtta. Bränslet förbränns långsammare i mindre motor - ungefär som fyra eldstäder kräver mindre virke än åtta. Som ett resultat, kan bilen gå längre på bränslet. Nackdelen är mindre ström. Precis som åtta eldstäder skulle värma en byggnad snabbare, åtta kamrar ger mer makt.
Safety

En mindre bil tar mindre makt att röra sig och därför blir mer miles per gallon. Men mindre bilar har sin egen nackdel - säkerhet. Enligt en studie gjord av Monash University, "I en flotta av personbilar av blandad massa och storlek, gynnar säkerheten resultatet alltid större bilar än sina mindre motsvarigheter." Med andra ord, i en krasch passagerarna på större fordon är mindre risk att skadas. Addera Bogsering och Lagringskapacitet

Hög mpg fordon tenderar att vara mindre och har mindre bogsering makt än deras högre konsumtion motsvarigheter. Som ett resultat, gör högeffektiva fordon inte mycket bra arbete lastbilar eller medel för bogsering. De tenderar också att ha mindre utrymme för att sätta människor eller tillhörigheter. Ta hänsyn till vad bilen ska användas till. Om du är busing en stor familj eller annan grupp av människor runt staden en stor van med 25 mpg skulle vara effektivare än två bilar med 35. Om endast en person kommer att vara i bilen då den 35 mpg är mer användbar. Också arbetsbelastningen kan vara ett problem. En liten lastbil kan inte passa så mycket i sin säng som en större bil och kan kräva flera resor för att flytta samma mängd material.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135116.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.