Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka för en Nissan 240SX

Nästan alla bilägare vill förbättra sin gas körsträcka, och Nissan 240SX ägare är inget undantag. Bränsleeffektivitet är beroende av ett antal faktorer, bland annat märke och modell av din bil. Nissan 240SX får omkring 19 miles till gallon i staden och 26 miles per gallon på motorvägen i genomsnitt. Instruktioner
1

Drive på ett rimligt sätt för att undvika aggressiv körning taktik, exempelvis fortkörning och snabb acceleration och inbromsning.
2

Håll hastighetsgränsen som gas körsträcka sjunker snabbt När du når en hastighet av 60 miles per timme eller mer. Addera 3

Ta bort objekt från din bil som inte är absolut nödvändigt. Varje ytterligare 100 pounds av vikt är lika med en 2 procent minskning i gas körsträcka.
4

Undvik tomgångskörning din bil eftersom den använder gas men vinster ingen körsträcka.
5

Använd överväxel, vid körning, eftersom det minskar hastigheten hos motorn. Dessutom ställer det mindre stress på din motor.
6

Behåll ordinarie tjänst av bilen, inklusive periodisk tune-ups, oljebyten, ersätter sensorer syre och tändstift. Använd rätt vikt olja vid oljebyte. Med hjälp av en lägre eller högre vikt olja än din bil kräver minskar gas körsträcka. Den rekommenderade oljan vikt för Nissan 240SX är 10W-30.
7

Kontrollera dina däck för att se till att de är uppblåsta per däckets tillverkarens specifikationer. Notera den optimala psi (pounds per square inch) på däcksidan och hålla dem uppblåsta på den nivån.
8

Kombinera ärenden att köra mer effektivt. Försök att köra på den rakaste och minst kuperad väg, förutsatt att vägen inte har överbelastade gator. Att sitta i en bilkö innebär att du inte rör dig mycket och gör mycket lite för att hjälpa din gas körsträcka.
9

Ta bort takräcket från din bil, om du inte använder den, för att skära ner på luftmotståndet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135242.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.