Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Föroreningar & Trängsel

Automotive trängsel är ett lokalt område av tung trafik. Det är en av de viktigaste bidragsgivarna till luftföroreningar och kan ha förödande effekter på miljön såväl som individer. Föroreningar Pockets

Trängsel förekommer vanligen flera gånger inom specifika områden, till exempel innan en betalstationer eller nära en upptagen exit. Enligt en studie som publiceras på PubMed.gov, kommer detta leda till ökad förorening koncentrationer i dessa särskilda områden. Enligt Washington delstatsparlamentet hemsida, detta
Environmental Effects

lokaliserad luftföroreningar som produceras av överbelastning kommer att orsaka skador på träd och andra växter, som kan vara kan visas visuellt som missfärgning.
hälsoeffekter

Dessa fickor av föroreningar kan också ha allvarliga hälsoeffekter på befolkningen. Enligt PubMed.gov, det finns högre dödlighet bland personer som bor nära en stor överbelastning områden. Andningsproblem är också ganska vanligt.
Bensinförbrukning

Under trafikstockningar, fordon bränna bensin för långa tidsperioder utan att resa långt. Enligt Environmental Protection Agency, är detta ett slöseri med energi och ökar behovet av mer bensin.
Kortsiktiga lösningar

Naturvårdsverket rekommenderar att samla inköpsresor och andra ärenden att spara bensin och minska trängseln-orsakat föroreningen. Arbeta hemifrån eller distansarbete, är ett annat alternativ.
Långsiktiga lösningar

Om E-ZPass elektroniska vägtullsystem systemet, eller annat liknande, är antogs i stor skala, kommer det att bli mindre trängsel vid vägtullar och därmed mindre utsläpp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135118.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.