Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka för en 2003 Silverado

Chevy Silverado lastbilar är tillgängliga med ett antal motoralternativ, inklusive 6.0 liter 8-cylindrig, 5,3 liters 8-cylindrig, 4,8 liters 8-cylindrig och 4,3 liters 6-cylindrig. Den mest bränsleeffektiva i gänget är 4,8 liter, som förvaltar 16 miles per gallon i staden och 20 miles per gallon på motorvägen. Även om du inte har det mest ekonomiska motor, men det finns saker du kan göra hjälpa din Silverado få bättre gas körsträcka. Instruktioner
1

Lyft bakluckan på din Silverado. Pickup för alla märken och modeller har utformats i luften tunneln med bakluckan i upp läget. Genom att ta bort bakluckan eller sänka den med den felaktiga uppfattningen att det kommer att minska luftmotståndet, störa du faktiskt utformningen av lastbilen. Din Silverado s bakluckan, på motorvägshastigheter, skapar en virvlande bubbla av luft bakom den viktigaste hytten som faktiskt tjänar till att förbättra aerodynamiken.
2

Ta bort alla eventuella onödiga tillbehör och last från din Silverado. Det är trevligt att ha en cool-ser lastbilen, dekorerad i krom barer, överdimensionerade däck, stora hjul och en mängd ljus. Dessa saker dock öka vikten på din lastbil och göra drömmen om ökad bränsleeffektivitet mycket svårare att uppnå. Kom också ihåg att ta bort gods från sängen innan de lämnar på någon typ av resa. Varje bit av extra vikt du kan kasta hjälper din Silverado s mpg.
3

Kör din 2003 Silverado med sunt förnuft och ett öga mot bränsleekonomi. Höga hastigheter, särskilt under 60 kilometer i timmen, har en negativ inverkan på bränsleeffektiviteten. Du kan spara gas genom att köra några miles under hastighetsgränsen. Använda farthållare kan hjälpa till med denna strävan. Också undvika tendenser du har mot aggressiv körning. Accelerera och bromsa lugnt och gradvis och du kommer att upptäcka att din miles per gallon kommer kryper uppåt. Det är också viktigt att aldrig köra fyrhjulsdrift inte är absolut nödvändigt.
4

Förvandla din Silverado s motorn om du förväntar dig att bli stoppad i ett par minuter eller mer. När du låter din lastbil på tomgång överdrivet, använder du upp bensin men egentligen inte går någonstans. I slutändan, motsvarar detta en jättestor 0 mpg.
5

Planera dina rutter och göra en resa i stället för många. Inte bara kommer det att spara slitage på din Chevy Silverado, kommer det också ge ett uppsving för din lastbilens bränsleekonomi. Tänk på alla de platser du behöver för att gå på en dag och staka ut en väg som tar dig överallt i minsta avstånd och tid. Om det alls är möjligt, undvika områden med trängsel och många stoppljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135244.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.