Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur bli av med lukten av spilld bensin

Lukten av bensin kan genomsyra allt den berör och lämnar en obehaglig lukt som kan pågå i dagar. Inandning avhandlingar rök under lång tid kan ha negativa effekter på din hälsa, så det är viktigt att städa upp spill och utrota lukten så snart som möjligt. Detta kan lätt åstadkommas med många vanliga hushållsartiklar. Saker du behöver
Rags
Babyolja
Tvättmedel
Vatten
Bucket
Tvättmaskin
Vinäger
Bakpulver
ångtvätt eller Shop Vac
Dammsugare
Visa fler instruktioner
Eliminera lukt från kläder och andra plagg
1

Använd babyolja för att eliminera bensin lukt. Gnid babyolja direkt på fläcken, låta den mätta tyget. Blötlägg dina kläder över natten i en blandning av baby olja, vatten och tvättmedel. Tvättas separat, och låt lufttorka.
2

Använd vinäger för att eliminera bensin lukt. Låt plagget lufttorka utanför innan det sätts i tvättmaskinen med en kopp ättika. Tvätta det en andra gång med tvättmedel för att eliminera ättika lukten.
3

använda bakpulver för att eliminera bensin lukt. Sätt ditt plagg i en förseglad påse med flera matskedar bakpulver. Ställ påsen åt sidan i 2 till 3 dagar för att tillåta den bakpulver för att tränga in i tyget. Tvättas separat med en liten mängd bakpulver och ditt vanliga tvättmedel. Addera Eliminera lukt från mattor och större ytor Surface
4

Skrubba det drabbade området med en trasa för att avlägsna eventuellt överskott av vätska.
5

Blanda en ättika och varmt vatten lösning i en hink. Tillämpa den på mattan, och låt det dra i ca 5 minuter.
6

Använd en ångtvätt eller en Shop Vac att rengöra området.
7

Tillåt området torka innan du täcker den med ett tunt lager av bakpulver. Låt bakpulver sitta för 8 till 10 timmar innan dammsuga upp det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135049.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.