Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Fyll Plast gastankar säkert

Fylla bensintanken för din bil är något du förmodligen lärt så tidigt som när du fick ditt körkort. Påfyllning en plast bensintank är emellertid något annorlunda. Plast gastankar finns i en mängd olika former och storlekar, och används av många anledningar, men den övergripande oro bör du ha med att fylla upp dem är att göra det på ett säkert sätt. Saker du behöver
Plast gasbehållare /Tank
Latex Handskar
Rags
kreditkort Linor
Bungee eller remmar för att hålla ned tanken
Visa fler instruktioner

1

Ta på latexhandskar. Även om det här steget är inte absolut nödvändigt, är det en bra idé att bära dem så att du inte får gas på händerna, som sedan kan överföras till andra delar av kroppen.
2

Ta bort plasten bensintanken från bilen och placera den på marken. Förutsatt att du fyller upp tanken på en lokal bensinstation, om det är möjligt, transportera den där i en lastbil eller SUV - något med gott om plats för en gastank. Väl där, ta bort den, eftersom det är aldrig säkert att fylla upp en extra tank eller container medan den fortfarande är inne i fordonet.
3

Ta munstyckskåpan från tanken. Koppla från eller ta bort ventilationshålet också. Munstycket locket kommer att täcka hålet som är tillräckligt stor för att passa den gas munstycket inne i den. Ventilationshålet är oftast mycket mindre och endast användas så att luftflödet inuti är smidigt och inte gör gasen spotta i tanken - detta kan orsaka stänk, vilket är osäkert
4

Infoga. ditt kreditkort för att betala för gas, eller gå in i butiken för att pre-betala bensinstation skötare. Följ anvisningarna på skärmen för att välja den typ av bensin du vill köpa.
5

bort gasen munstycket ur hölstret, se till att inte trycka av. Placera spetsen på munstycket in i munstyckets hål i din bensintank.
6

Tryck in spaken och titta på din gasbehållare fylls med bränsle. Bensinpump automatiskt ska stängas av när tanken är full, men det är inte alltid korrekt, så se till att hålla ett konstant öga på den nivå hela tiden.
7

Avlägsna munstycket och ersätta den i pumpens hölster gång underblåsa är klar.
8

Ersätt alla locken på ordentligt. Kontrollera att det inte finns något sätt gasen kan sippra ut.
9

Ställ tanken upprätt på baksidan av din SUV eller lastbil. Aldrig lägga den på sin sida där locket kan lossna och spiller dess innehåll. Känn dig fri att spänns fast med gummiband eller spännband om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135048.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.