Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Refill gas burkar

med extra bensin till hands är viktigt om du använder några gasdrivna verktyg eller njuta av att ta långa resor genom områden med inga bensinstationer. Vanligtvis är bensin lagras i en gasbehållare. Dessa burkar, plast eller metall, brukar komma i storlekar mellan ett och fem liter och är konstruerade för enkel transport. Gasen kan (eller dunk) har blivit det vanliga sättet att säkert lagra och transportera små mängder bensin. Att veta hur man fyller man på ett säkert sätt kan förhindra personskador och skador på din egendom. Saker du behöver
Gas (Jerry) kan
Bränslepump
luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera bensindunk på marken, framför bensinpump. Detta görs för att säkerställa att burken är jordad och kommer att eliminera all statisk laddning. Ta gasen kan locket och placera den bredvid burken.
2

Ta bränslepumpen ur vaggan och placera munstycket i den öppna delen av behållaren. Du kan behöva dra skyddshöljet på munstycket igen för att aktivera den. Fyll burken helt, lämnar så lite öppen plats som möjligt. Bensin producerar rök, vilket kan ha fastnat inuti burken. Dessa ångor kan expandera in i någon öppen plats i burken, vilket skapar ett tryck. Detta tryck, i kombination med höga temperaturer, kan orsaka förbränning av bensin.
3

Dra åt locket på bensindunk och byt munstycket tillbaka på sin vagga.

4

Torka bort överflödigt bränsle som kan ha spillts ut och på burken. Se till att burken är helt ren och placera den i bilen.
5

Ta gasen kan ur bilen så fort som möjligt, och förvara den på en väl ventilerad plats och oåtkomligt för barn. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135084.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.