Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Diesel bränslebesparingar Idéer för Snow Operations

Snow operationer är de åtgärder som sker under snöiga och isiga förhållanden, såsom snöröjning. Spara pengar på bränsle när det är snö och is på marken kan ge pengar till andra faktorer såsom vinterkläder och behov hem. När diesel används som bränsle i fordon, oavsett om det är en bil eller en snöröjning fordon, kan besparingen tyckas svårt eftersom bränslet är dyrare vid pumpen. Det finns sätt att spara pengar. Försiktig körning

Snow verksamhet enbart kräver försiktig körning för att förhindra olyckor. Snö och is leder till halt väglag. Även köra försiktigt är viktigt för säkerheten under snö operationer, använder den också mindre bränsle. Accelerera långsamt och med tanke på väglaget kommer att hjälpa i bränsleeffektivitet. Tillåta extra utrymme mellan fordon och låta bilen att bromsa till stopp så mycket som möjligt innan du använder bromsarna också sänker bränslekostnaden. Körning med försiktighet vid körning under vinterförhållanden sänker bränsleförbrukningen på ett fordon.
Drive Långsamt

köra långsamt är känt för att öka bränsleekonomi i alla fordon genom att sänka vinden motstånd. Under snö verksamhet, kommer att köra långsammare förbättra säkerheten för alla fordon på vägen samt förbättra bränsleeffektiviteten.
Diesel Fuel Insprutare

Vinterbränsle skiljer sig från sommaren och våren eftersom det har metanol till bränsle för att hantera de kalla förhållanden. Metanol förhindrar diesel från frysning under dåligt väder. Även om det finns smärre skillnader, som använder ett bränsle injektor avsedd för dieselbränsle kan förbättra bränsleeffektiviteten så att det finns mindre diesel brann under körning. Följaktligen kommer någon bil, lastbil eller snö fordon som används för att rensa snö och is från vägarna har bättre köregenskaper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134963.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.