Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

De typer av bränslen som används för olika Logistics Transport

Transport logistik omfattar de typer av fordon som används för att leverera produkter och tjänster till kunder och leverantörer. Det finns flera exempel, däribland att ett livsmedel lager som använder långtradare för att leverera livsmedel till dagligvaruhandeln. Snabbmatskedjor (dvs. McDonalds, Burger King, Taco Bell) använder också långtradare för att leverera livsmedel till sina respektive restauranger. Restaurang leveranstjänster (dvs. Pizza Hut) använder personliga fordon att leverera pizzor eller andra leveranser mat till sina kunder. Paketleveranssystem tjänster, såsom UPS eller FedEx, använd lastbilar och långtradare för att leverera paket till kunder. Etanol (E85)
Etanol (E10) tecken.

Etanol framställs genom jäsning av en biomassa, såsom majs. Det finns två blandningar. En blandning är 85 procent etanol och 15 procent blyfri gas, även känd som E85. Den andra blandningen är 90 procent etanol och 10 procent blyfri gas, även känd som E10. Denna blandning är inte allmänt tillgängliga. Den E10 blandningen täcks tillverkarens garanti för varje bil som säljs i USA. E85 är för flexibla bränsle fordon.
Metanol (M85)

Metanol tillverkad av naturgas. Den kan också göras från jäsa biomassa. Blandningen är 85 procent metanol och 15 procent blyfri premium gas. Denna blandning är inte allmänt tillgängliga.
Biodiesel (B20)

Biodiesel är en ersättning bränsle som framställts av biomassa. Denna typ av bränsle använder sojabönor eller rapsolja som bas. Blandningen är 80 procent petroleum diesel och 20 procent biodiesel. Biodiesel kan användas i alla motor som körs på diesel..
Bensin
bensinpumpen

Bensin är en naturlig biprodukt av petroleum. Den framställs genom en destillationsprocess som separerar ut råpetroleum. Denna blandning är allmänt tillgänglig över hela världen. Personliga fordon och vissa transportföretag använder bensin. Bensin kommer i tre olika oktanhalter. Den första är vanlig blyfri (vanlig bensin). Dess oktan nivå varierar från 85 till 88. Den mid-grade bensin (syresatt bensin) oktannivån varierar från 88 till 90. Premium bensin (omformulerade bensin) har en oktannivån över 90. Addera Diesel

Diesel är en petroleumbaserad produkt. Den är tillverkad av kolväten. Diesel är också produceras genom destillation process som separerar ut råolja, men diesel är tyngre än bensin. Denna blandning är allmänt tillgänglig i hela världen. Dieselbränsle är det primära bränslet för transportföretag som kör långtradare.
Biomass

Biomassa är kolbaserad. Det är en blandning av organiska molekyler, kväve, alkali-, alkaliska jordartsmetaller och tungmetaller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134830.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.