Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur får man Hög Miltal Diesel Fuel

Om du kör en dieseldriven bil, kan du spendera mer än du behöver på grund av motorns ineffektivitet. Även diesel kan vara billigare än vanliga bränslen, är det fortfarande klokt att sänka kostnaderna var du kan. Det bästa sättet att göra detta är att modifiera din motor med en mängd olika komponenter, från effektivare bränsleinjektorer till extra insprutningssystem till datoriserade marker att övervaka och styra bränsle intag för att göra din motor mer effektiv. Det finns också saker du kan göra när du kör att göra din motor mer effektiv. Instruktioner
1

Drive långsammare. Detta är mer effektivt eftersom höga hastigheter skapar mer luftmotstånd, vilket din lastbil måste förbruka bränsle att övervinna.
2

Håll dina däck tillräckligt uppblåst. Ju mindre uppblåsta däcken är, desto mer dieselbränsle din motor kommer att bränna. Under-pumpade däck är också osäkra.
3

Kontrollera din insprutare och byt ut den vid behov. En bra insprutare kommer finfördela din diesel och förvandla det till en fin dimma som brinner lätt. En sliten man kommer dock mer liknar en kran -. Om din injektor inte vänder din diesel i en tillräckligt fin dimma, kommer det inte vara trycksatt nog att brinna effektivt
4

Investera i en propan injektor. Dessa injicera en liter propan i dina cylindrar för varje fyra liter diesel. Den högre oktan propan brinner långsammare och längre, vilket hjälper din diesel brinna när du tänder den genom närhet.
5

Installera ett bättre luftintag systemet. Din motor inte bara förvandla dina hjul. En stor del av sin energi förbrukas på att dra luft att kyla sig själv. Om du installerar en effektivare luft-intag systemet, kommer det inte att använda så mycket energi för att göra det - vilket frigör mer energi att köra din lastbil
6

Installera en större avgassystem. . Detta följer samma princip som luften-insugningssystemet, bara i omvänd. Om ditt avgassystem är liten, har din motor för att arbeta hårdare för att blåsa avgaserna ut det. Om den är större, men kommer den att använda mindre energi att göra så och, som med intag, har mer energi att ägna åt verksamhet i körning.
7

Installera en prestanda chip. Dessa omborddatorer övervaka din motorns bränsleförbrukning i förhållande till sina behov och justera därefter. Utan dem, förbrukar motorn bara ett enhetligt belopp, använda för mycket vid vissa tidpunkter och för lite på andra. En föreställning chip hjälper det att använda rätt mängd, hela tiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134922.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.