Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Dieselbrännolja Specifikationer

Ett antal myndigheter reglerar dieselbränsle för att säkerställa kvalitet och miljö renlighet. Dieselbränsle graderas efter dess kemiska egenskaper. Alla dieselolja skall vara noga märkt med sin klass nivå. Den klass nivå informerar konsumenten om vilka fordon som han kan använda diesel och hur det påverkar miljön. Grades

American Society for Testing and Materials etablerade sju årskurser för dieselbrännolja. De lägsta nivåerna är ljusare och innehåller mindre svavel. Svavel är en viktig aspekt till diesel förbränning. Svavel regleras även av Naturvårdsverket. EPA ser till att halterna av svavel i diesel hålls inom en hållbar nivå. De högsta nivå kvaliteter innehåller mer svavel och används främst för uppvärmning.
1-D

1-D är en underkategori av tre olje diesel kvaliteter . Betygen i denna kategori är 1-D S15, 1-D S500, och 1-D S5000. S15 är den lättaste medan S5000 är den tyngsta. Siffrorna för dessa klasser anger nivån av svavel i dieselbränslen. Dessa 1-D bränslen för dieselmotorer som inte brinner vid höga temperaturer och kräver växling mellan olika hastigheter. Ett motorfordon som måste gå mellan hastigheter använder 1-D bränslen. 1-D är också en av de nyaste nivåerna dieselbränsle som ska produceras. Bränslet har gjorts sedan ankomsten av ökade miljökrav för bättre bränsle standarder och lägre svavelhalter i diesel. Konsumenterna har möjlighet att berätta om ett dieselbränsle är en 1-D om det annonseras som extremt låg svavelhalt Addera ditt 2-D

2. - D är en annan underkategori av tre högre bränslekvalitet dieselolja kvaliteter. Dessa bränslen innehåller också svavelnivåer noterats som 2-D S15, 2-D S500, och 2-D S5000. Dessa bränslen är avsedda för tyngre fordon som kräver högre förbränning bränslen. Många lastbilar med stora laster kräver användning av dessa bränslen för att bränna i höga hastigheter. Icke-motorfordon som tågen använder ofta 2-D bränslen.
4-D

4-D är en enda dieselbränsle lönegrad och den tyngsta av de sju . Detta bränsle krävs för stora fordon som behöver hålla en konstant hastighet, såsom ett kryssningsfartyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134934.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.