Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur till Öka Diesel Performance

Om du kör en dieseldriven bil, kanske du vill öka sin prestation i syfte att öka effektiviteten och minska slitage. Detta kommer att spara pengar om det görs på rätt sätt. När det gäller effektivitet, kommer du inte att fylla din tank så ofta, och med hänsyn till slitage, kommer du inte att behöva betala för så många rutinunderhåll. I själva verket kommer själva motorn håller längre, vilket skjuter kostnaden för att ersätta det ännu längre in i framtiden. Instruktioner
1

Använd din luftkonditionering och värmare mindre ofta. Båda dessa tillbehör använder bränsle för att fungera. Ju mer du använder dem, desto mer diesel du måste använda för att köra, eftersom en betydande del kommer att gå mot det ineffektiva företag att hålla dig bekväm.
2

Drive långsammare. Ju snabbare du kör, desto mer luftmotstånd din motor kommer att behöva övervinna, vilket minskar dess effektivitet genom att öka det arbete som har att göra.
3

Håll dina däck med rätt tryck. Återigen, detta är en fråga om att göra din motor arbeta mindre -. Den bättre kalibrerade dina däck, desto lättare kommer de att vända på vägen, så att din motor att ägna mer bränsle för att driva dig framåt
4

Installera en diesel prestanda chip. Dessa marker som övervakar dina specifika behov och kalibrera den mängd diesel som går in i cylindrarna i förhållande till dessa behov. Detta är mer effektivt eftersom, utan en, din motor bara använder ett enhetligt belopp, oavsett om du ska snabbt, långsamt, upp en kulle, nedför en backe eller någon av en mängd andra situationer som förändrar dina dieselförbrukningen behov.

5

Installera ett bättre intag och avgassystem. Om din motor kan få luft i för att kyla sig lättare, kommer det inte att arbeta så hårt. Samma sak gäller för utdrivning avgaser. Ändra dessa två delar av din motor kommer att göra det möjligt att fokusera mer på att köra och mindre på att upprätthålla sig själv.
6

Installera ett insprutningssystem. Propan injektion, till exempel, gör din motor bränna diesel mer effektivt genom att kombinera diesel med propan. Eftersom propan brinner långsammare, kan motorn få en bättre bränna ut av både det och diesel. Genom att maximera brinntiden, har din motor inte dra så mycket diesel i och blir både effektivare och mindre benägna att bära ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134928.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.