Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man använder Ultra-lågsvavligt bränsle Highway Diesel

Den 1 juni 2006 gick en lag i kraft i USA som innebär att alla dieseldrivna 2007 modellbilar och bortom att bara använda extremt låg svavelhalt motorvägen diesel. Denna lag var tänkt att minska luftföroreningar som produceras av traditionella dieselbränslen som innehöll svavel i mängder av upp till 500 delar per miljon. Den nya ultra-låg svavelhalt motorvägen dieselbränsle har bara en svavelhalt av femton delar per miljon. Äldre dieselbilar är tillåtet att använda lågsvavlig diesel fram till 2010. Efter det kommer endast ultralåg svavelhalt vara tillgängliga i USA. Instruktioner
1

Hitta en tankstation som erbjuder extremt låg svavelhalt highway diesel. Under övergångsperioden fram till 2010, kanske inte varje station bära detta bränsle. Du kan behöva ringa runt till olika stationer i din kommun innan du hittar en som har vad du behöver.
2

Håll bilens motor rena och i gott skick. Regelbunden tune-ups och oljebyten kommer att förbättra den mekaniska prestandan på din bil och ge förutsättningar som gör att ditt bränsle för att vara mer effektiva på vägen. Addera 3

Dra upp till gas pumpen på bensinstationen, och välj den ultra-låg svavelhalt. Denna typ av diesel kan identifieras genom sina initialer på de flesta pumpar, så leta efter något som lyder "ULSD."
4

Pump bränslet i bilen tills tanken är full. Bilar kör bättre när du fyller hela tanken.
5

Betala för ditt bränsle och njuta av att köra din bil på vägen, att veta att genom att använda ultra-låg svavelhalt diesel, du producerar färre giftiga utsläpp och bidrar till att skydda miljön för framtida generationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134790.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.