Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

John Deere Diesel Verktyg

John Deere tillverkar och tillhandahåller dieselmotorer för att generera ström för jordbruk lastbilar och traktorer , stora båtar och militärfordon . Om du äger en John Deere motor kan det vara bra att veta vilka verktyg som krävs för att bibehålla kvaliteten på motorn och utföra reparationer på motorn vid behov . Topplock

att utföra underhåll eller reparationer för topplocket , behöver du en ventilstyrning knurler kit , ett ventilsäte pilot föraren , en ventilskaftstätning adapter och ett ventilsäte installerar adaptern . Andra verktyg som krävs för arbete på topplocket inkluderar en kamaxelhjulet och främre oljetätning installer set , en kamaxelbussningen tjänst , en tomgångsdrev bussning förare med ett handtag och en växel timing verktyg .
Cylinderblock och trosskydd

Verktyg för motorblock och liners inkluderar en timingstiftet , en kolv och cylinderfoder höjdritsmått och en kolv rengöringssats . Utöver detta behöver du en ringmåttet spår slitage , en oljegalleri plug verktyg , täta och slithylsa installatör , tätning och slithylsa remover och en insprutningspump timing gear avdragare .
Svänghjul

att utföra arbete på vevaxeln huvudlager eller på svänghjulet behöver du ett svänghjul svarvverktyg , svänghjulets kuggkrans , ett handtag med en bussning förare och en olja tryckbegränsningsventil bussning drivrutin . Utöver detta behöver du även en allmän mekaniker verktygslåda som innehåller både fordonsindustrin underhåll och verktyg reparation och fält verktyg underhåll .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134992.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.