Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vad Makro Miljöfaktorer påverkat Introduktion & Nylansering av Toyota Prius?

I affärer, makro-miljöfaktorer är händelser eller förhållanden under vilka ett företag inte har kontroll. Toyota inför många utmaningar föra Prius linjen till marknaden, inklusive statliga regleringar, kulturellt motstånd, naturkatastrofer och ekonomiska faktorer. Toyota övervann alla dessa faktorer och förde en innovativ ny produkt på marknaden. Naturkatastrof

Toyota Prius tillverkas uteslutande i Japan. När en jordbävning drabbade Japan den 11 mars 2011 var Toyota tvingades stänga många av sina fabriker, inklusive de som byggde Prius. Toyota tvungen att ta itu med förlusten av tillverkningskapacitet, och se till behoven hos sina anställda möttes. Dessutom är Toyota en stor ekonomisk en social kraft i nationen, så folket i Japan väntas Toyota att ta en ledande roll i att hjälpa nationen att återhämta sig.
Produktfel
< p> Toyota fordonskomponenter, inklusive Prius, har upplevt ett antal allvarliga problem med bromssystem. Även mekaniska och mjukvara problem med bromssystem är väl inom förmågan för Toyota att åtgärda, är det kulturella skador på Toyotas image inte helt ligger inom företagets makt att kontrollera. Under åren har Toyota utvecklat en lojal kundbas på grund av allmänhetens uppfattning om produktens kvalitet. De fortsatta problemen med en viktig säkerhetsfråga som fordonsbromsar har potential att urholka kundernas förtroende för kvaliteten på Toyotas produkter.
Produktacceptans

amerikaner har åtagit sig friheten att resa som bensin-och dieseldrivna bilar ger. Fordon som drivs med fossila bränslen ger möjlighet att resa långa sträckor på motorvägen hastigheter. Eldrivna fordon såsom Prius utmanar den främste av bensin-och dieseldrivna fordon. Toyota kan inte direkt kontrollera bilden av eldrivna fordon i folks medvetande, men företaget kan utveckla reklam-och marknadsföringskampanjer som initierar diskussioner som leder till en högre nivå av acceptans i samhället som helhet.
Infrastruktur capabilites

Toyota meddelade den nya Prius med plug-in laddning kapacitet kommer att bli tillgänglig i 14 stater med början våren 2012. Denna bil kommer inte vara praktiskt för den genomsnittliga föraren om det finns en plats att koppla in den i lägenheten komplex, arbetsplats och andra områden runt staden. Göra den nödvändiga infrastrukturen finns kräver åtgärder av zonindelning styrelser, fastighetsägare och företagare. Nödvändig infrastruktur förändringar representerar makro-miljöfaktorer som är bortom kontroll av Toyota.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134780.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.