Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur att magnetisera en magnetisk Rotor

En rötor är en del av en roterande elektrisk motor, generator eller alternator. Rotorn snurrar och färdas genom ett magnetfält. När en ledare rör sig relativt ett magnetfält, är spänningen som induceras i ledaren. Det magnetiska fältet inducerar en växelström som färdas genom en spole. När en ledare, såsom en spole, rör sig genom ett magnetiskt fält, är spänning skapas i ledaren, som trycker elektricitet till en plats där den kan användas. Det magnetiska fältet från den inducerade strömmen motsätter förändringen i flödet, som alstrar ett elektromagnetiskt fält. Saker du behöver
Generator
Fuel
Motor
Visa fler instruktioner
1

Hitta en energikälla som genererar energi vid förbränning, eller utnyttja en förnybar energikälla, såsom vind-eller fallande vatten.
2

Anslut en generator på motorn. Generatorn är ansvarig för att omvandla den energi som produceras genom förbränning av bränsle till elektricitet. Alternativt, anslut axeln direkt till rotorn att manuellt flytta rotorn med vingar till vindkraftverk. Rotorn rör sig förbi permanentmagneter, som producerar spänning genom egenskaperna för elektromagnetisk induktion. Magnetiska fält skapas genom att flytta elektriska laddningar. Allt kan magnetiseras, men permanentmagneter är magneter med material inom dem som innehåller snurrande elektroner. På en förbränningsmotor
3

förbränna bränsle eller låta vinden vända turbinbladen. Förbränningsmotorn orsakar gasen att expandera snabbt genom att antända den. En gnista behövs för att bränna bränslet, som orsakar kemiska reaktioner som ordna om atomerna i bränslet. Några av de bindningar bryts, frigöra energi.
4

Låt bränslet källan magnetisera rotorn. De aktuella resorna till järnkärna. Rotorn är en spoltråd lindad runt en järnkärna. Ett magnetfält alstras av fältet elektricitet som kommer in i järnkärnan, med magnetfältet direkt proportionell mot fältenergin. Penslar och släpringar levererar energi till spolen. När motorn går, driver en generator remskiva rotorn. En inducerad växelström flödet till och från rotorn finns inom det magnetiska fältet. Rotorn är ansvarig för att flytta det magnetiska fält genom hela statorn, vilket orsakar en spänningsskillnad mellan lindningarna hos statorn, som alstrar en växelström. Rotorn magnetiseras genom denna process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134775.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.