Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör med motorolja i en oljebrännare

Oljebrännare värmer apparaterna ämnade bränna eldningsolja . Använda en oljebrännare på din bostad kommer att hjälpa dig att spara pengar . Men att hitta sätt att bli av med använd olja kan ta lite arbete . Enligt lag du inte är tillåtet att placera den i papperskorgen hemma eller ens i allmänna soptunnor . Hälla ner staden avlopp ( eller ens en inne i ditt hem ) är också mot lagen . Instruktioner
1

Besök ett företag i din stad som specialiserat sig på att byta bil olja . Du kan hitta denna typ av verksamhet genom att titta igenom de gula sidorna eller gör en snabb Google-sökning på nätet . Många av denna typ av verksamhet kommer att acceptera använd motorolja du donera . Dessa företag lagrar olja och sälja den eller ge den till företag som förädlar tidigare använd olja och omvandlar den till användbar smörjolja .
2

Verifiera återvinning dagar med din stadshuset . Många städer synkronisera insatserna med återvinningsföretag och ordnar för motorolja från din oljebrännare som ska plockas upp på din kantsten utan kostnad för dig .
3

Forskning bilsemester i ditt område att ta reda på om någon olja uppsamlingsbehållare finns på området . Flera stater gör olja återvinna förpackningar tillgängliga för allmänheten . Allt du skulle behöva göra är att ta bort motorolja från oljebrännaren och häll det i behållaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133959.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.