Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur att ladda batterierna på elbilar

Som bensin fortsätter att öka i pris, fler bilföretag tittar mot elbilar. Även den elektriska bilen först kom till marknaden i mitten av 1990-talet, var bilen på tiden inte kostnadseffektivt och till synes försvunnit under större delen av 10 år. Men elbilar börjar göra en comeback, med många fordon som kommer med en elektrisk /gas hybridmodell. Om du har en elbil den största skillnaden du behöver veta om är hur man ska ladda batteriet. Saker du behöver
Laddstation eller utlopp
Strömkabel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens elektriska laddare lucka. Det är där den typiska gastank lucka är belägen på den sida av bilen. Du kan behöva trycka på en knapp på insidan av bilen för att öppna luckan.
2

Inspektera luckan. Det är antingen kommer att bli en två-eller tredelad port, precis som den du använder med din TV, dator eller annan elektrisk apparat.
3

Anslut en elkabel på den elektriska stiften på billaddare. Stiften på bilen är den manliga änden av den elektriska anslutningen medan kabeln är förknippad med vården är en kvinnlig ände (inga klor men hålen finns att ansluta till bilen).
4

Anslut andra änden av kabeln (hanänden) i antingen en elektrisk laddning station eller hemma i en av butikerna i ditt garage. Även om laddningstid varierar beroende på vilken elektriska fordon du har, oftast måste du låta den laddas i flera timmar eller till och med över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134180.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.