Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Konvertera Min gasbil till gasol

En av de olika bränslealternativ avsedda för fordon är motorgas (LP) gas eller auto propan. Gasol är billigare än vanliga bränslen, är giftfritt, brinner renare --- så det är säkrare för miljön --- och kan förlänga livslängden på din motor exponentiellt eftersom det är icke-korrosiv. Många myndigheter och företag fordon, snarare än bilar som erhållits för personligt bruk, körs på flytande propangas. Däremot kan du konvertera din bils gasmotor till propan makt. För att göra detta behöver du en konverteringssats samt några mekaniska och fordonsindustrin kunskap. Saker du behöver
Propan konverteringssats
Propan slangar
skruvmejsel
uttag
mutterdragare
flytande propangas
Visa fler instruktioner
1

Forskning vilka typer av konverteringssatser tillgängliga för att bestämma vilken kit skulle vara bättre för din bil. Det finns två typer av omvandlingar: open-loop eller slutna. Open-loop tillåter inte användaren att övervaka gasolflaskan, mängden propan i fordonet och motorns prestanda, sluten slinga ska omfatta anordningar för kontroll. Av denna anledning kan en sluten slinga konverteringssats bli dyrare.
2

Köp önskad ombyggnadssats för att matcha den modell och märke på din bil.
3

bort bilens bensintank enligt anvisningarna som anges i din instruktionsbok.
4

Bestäm storleken på gasolflaskan behövs för att ersätta bensintanken. Tanken ska ha tillräcklig kapacitet för att ge tillräcklig Gasol till fordonet. Montera gasolflaskan enligt tillverkarens anvisningar.
5

Ta bort de befintliga gasledningar och ersätta dem med propan slangar. Kör propan slangar längs samma rutter som gasledningarna körde på. Använd parentes ingår i konverteringssats för att fästa dem.
6

Justera inställningarna kompressor ranson genom att följa anvisningarna i konverteringssats bruksanvisning. Ändra motorns cam timing också. Kontrollera även bilens ägare manual, det kan innehålla information om hur du ställer
7

Montera ventilen nödstopp i rätt läge enligt anvisningarna på konverteringssats
.. 8

Fyll tanken med flytande propangas och provköra bilen en kortare sträcka för att säkerställa att den nya propan systemet fungerar normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134625.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.